Contacteaza-ne: 0771 079 952

recipiente pentru depozitarea ceaiurilor

Depozitarea corecta a ceaiurilor - rolul cutiilor speciale de la DecoDepot

22/07/2019
de catre

O casa organizata este cea care dispune de tot felul de solutii practice privind aranjarea lucrurilor diverse, incepand de la cele din baie, pana la cele din bucatarie.

garden party

Noutati de sezon – cum sa organizezi un garden party

19/06/2019
de catre

A inceput sezonul de vara, cel perfect pentru noptile petrecute in aer liber, in gradina, la terasa. Sunt zile si nopti in care predomina ocaziile ideale de a ne bucura de activitati in aer liber.

decoratiuni si accesorii gradina

Cum sa oferim un plus in aspectul gradinii cu decoratiuni si accesorii?

22/05/2019
de catre

Amenajarea gradinii poate reprezenta poate un prim impact vizual destul de important privit din punctul de vedere al celor mai multi iubitori de natura.

tendinte amenajari interioara 2019

Tendinte 2019 in materie de amenajari interioare

18/04/2019
de catre

Pentru ca o locuinta sa se poata transforma in ceea ce noi numim acasa, este important de stiut ca intai de toate trebuie sa lasam amprenta personala asupra acesteia. Tendintele anului 2019 in materie de amenajari interioare au fost de mult timp prezentate, insa cu totii stim ca renovarea unei locuinte se realizeaza cel mai adesea primavara.

interior cu accente metalice

Accentele metalice in amenajarile interioare

20/03/2019
de catre

Intr-o amenajare interioara, accentele metalice constituie un detaliu greu de ignorat. Incepand de la accesorii si pana la mobilier, indiferent ca ne referim la nuante de argintiu, auriu, inox sau bronz, elementele metalice creioneaza un decor modern si sofisticat.

decoartiune valentine's day

​Inspira-te pentru alegeri inedite - cum iti poti surprinde partenerul cu o decoratiune bine aleasa

25/02/2019
de catre

In luna februarie totul sta sub semnul iubirii. Vei vedea peste tot o explozie de rosu si imprimeuri care sa te duca cu gandul la sarbatorile iubirii. Trebuie sa stii ca este o chestiune de gust si de simt estetic sa achizitionezi astfel de lucruri.

​Pregatiri pentru primavara - ce recomandam vizavi de decorarea locuintei

28/01/2019
de catre

Odata cu natura trebuie sa reinvie si atmosfera din locuinta ta. Daca iarna aceasta decorul interior a pus accent pe articole care sa induca senzatia de caldura si confort, pentru primavara trebuie sa gandesti un decor axat pe solutii mai light.

Bradul tau, trendul anului – inspira-te pentru decorarea lui

10/12/2018
de catre

Un element central al lunii decembrie si al sarbatorilor acestei perioade se refera la brad. Acesta a devenit in timp mai mult decat o aparitie, fiind chiar cel care insufleteste o casa.

decor in stil romantic

Cum sa iti decorezi locuinta intr-un stil romantic si autentic?

19/11/2018
de catre

Stilul romantic isi are originea la inceputul secolului al XIX-lea, reprezentand o replica impotriva austeritatii stilului clasic si neo-clasic, liniile severe si detaliile riguroase transformau interioarele in spatii sumbre si reci.

Inspiratia lunii Septembrie

12/09/2018
de catre

Stilul Romatic in designul interior, contrar asteptarilor, nu reprezinta doar texturi si amprente florale. Si nici petale de trandafir raspandite prin asternutul din satin fin. Frumusetea aspectului romantic consta in versatilitatea sa.