Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Seturi Living & Biblioteci

Seturi living și biblioteci

Cu toti avem nevoie de o biblioteca in casa noastra. Pe rafturile acesteia ne depozitam cartile, cat si obiectele ce au o anumita valoare sentimentala. De nenumarate ori vedem in locuintele pretenilor nostri o biblioteca plina de carti si multe obiecte distinse, ce arata incredibil impreuna. Biblioteca este cu adevarat o necesitate. O poti pozitiona pe aceasta in sufragerie, cat si in camera copilului tau. Vei observa cum acest corp de mobilier va schimba cu totul aspectul locuintei tale. Descopera mai multe seturi living & biblioteci aici! 

Modele diverse de seturi living & biblioteci, la preturi atragatoare

Poti opta pentru o biblioteca simpla sau una inedita, cu diverse insertii sau, de ce nu, cu anumite corpuri suspendate. In stil vintage, una simpla si moderna, la DecoDepot ai de unde alege ceva potrivit in spatiul tau. 

Biblioteca pe care o vei alege poate avea si insertii de sticla. Este tipic vitrinelor, unde asezi obiecte de decor ce merita admirate. Pentru cei care mizeaza pe simplu si functional, am pregatit seturi de living si biblioteci in stil industrial, combinatii de lemn si metal. 

Iti oferim consultanta pentru ca tu sa achizitionezi cu adevarat o biblioteca unicat ce va fi o piesa de accent in casa ta!