Contacteaza-ne: 0771 079 952

Esti in pana de idei si nu ai inspiratie pentru un decor nou? Ce zici de niste decoratiuni de Paste pentru gradina?

23/04/2024
de catre Catalin E-advertising
decoratiuni

Pastele se aproprie cu pasi repezi, iar tu esti inca in goana dupa inspiratie pentru a-ti decora casa cu tematica specifica? Cautarea ta a luat sfarsit, deoarece ai ajuns la locul potrivit. Mai jos, iti vom povesti putin despre ce decoratiuni de Paste sa alegi pentru gradina, in functie de produsele care sunt disponibile in catalogul nostru!

Decoratiunile tipice pentru sarbatorile Pascale pot include urmatoarele elemente, pe care le vei gasi si in magazinul nostru online:

  • Iepurasii
  • Oua colorate
  • Florile asociate cu primavara
  • Pasari
  • Miei si oite

Cum sa alegi decorul potrivit?

In primul rand, gandeste-te ce aspect ai vrea sa obtii: unul elegant sau poate mai kid-friendly, cu culori vii? Te pasioneaza stilul cottagecore sau minimalist? In functie de cateva criterii de acest fel, vei putea sa alegi decoratiuni de Paste pentru gradina.

De exemplu, daca iti doresti un decor mai naiv, care sa fie perfect pentru cei mici si sa-ti incante copilul, atunci alege figurinele cu iepurasi imbracati in haine colorate, care sa aibe un aspect cat mai realist, dar jucaus. Vei gasi si figurine mai solide din ceramica, care sa reziste unor posibile socuri - este vorba in special de cele de dimensiuni mai mici.

Desigur, poti organiza si un Easter egg hunt, adica o vanatoare de oua. Este un obicei imprumutat din vest, dar este o activitate placuta pentru copii. Asadar, poti cumpara niste oua decorate intr-un mod unic pe care sa le ascunzi in casa si gradina, iar atunci cand le gasesc copiii, poti sa ii rasplatesti cu ceva dulce.

Decoruri inspirate de natura

Nu toti sarbatoresc Pastele in stil vestic sau traditional, asa ca isi doresc ceva aparte, cu care sa iasa din tipar. Asadar, decorul inspirat din natura este unul elegant si subtil. Asadar, cum poti obtine un astfel de decor, mai ales daca ai ghinion datorita vremii si nu poti planta flori?

Solutia e simpla! Alegi florile articiale. Desi nu sunt la fel de parfumate ca cele adevarate, pot fi o alternativa in cazul in care vremea se arata a fi capricioasa, ceea ce din pacate devine din ce in ce mai adevarat in prezent. Asadar, in magazinul nostru online vei putea gasi modele diverse de flori artificiale cu care poti crea ansambluri spectaculoase de primavara!

Elementele comune din decorul traditional

Sacrificiul mieilor este un obicei cunoscut si in Romania, iar de aceea mielul a devenit un simbol al Pastelui, alaturi de ouale rosii sau simbolurile religioase precum crucile si lumanarile. Asadar, nu vei da gresi atunci cand alegi figurine cu miei sau oua decorate intr-un stil care face apel la tehnicile stramosesti de incondeiere. 

Desigur, exista si optiunea sa combini toate aceste elemente intr-un stil unic tie si gradinii sau casei tale. De asemenea, pe site-ul nostru poti gasi si inspiratie pentru orice ocazie.

La Decodepot vei gasi o gama diversa de produse, asa ca haide sa le descoperi si sa le comanzi online!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă