Contacteaza-ne: 0771 079 952

Sarbatorim iubirea si aducem o amprenta colorata si in decor - ce culoare poarta iubirea in acest an?

25/01/2024
de catre Catalin E-advertising
decodepot

Se apropie cu pasi repezi perioada din an in care sarbatorim iubirea, la propriu. Inceputul timid al sezonului primavaratic ne incalzeste mai intai de toate cu doua momente in care iubirea pura este focusul. Avem de toate pentru toti am putea spune, sarbatoare imprumutata, dar si o varianta pur romaneasca, Sf. Valentin si Dragobetele.

Unii ar putea pregati un decor festiv, cu decoratiuni de primavara care sa schimbe vibe-ul posomorat al zilelor reci. Altii sarbatoresc pur si simplu frumosul si vor dori sa adauge putina culoare, inainte de a se bucura de trendul decoratiunilor de Paste. Oricum ar fi, sa vedem in ce culori imbracam decorul de anul acesta, in asteptarea unor sarbatori pentru sufletul nostru.

Cu rosu nu vei va niciodata gres!

Desi este culoarea clasica, rosul este culoarea pasiunii. Asadar orice alegi in decor, daca se combina placut cu rosu, cu atat mai bine. Avem pentru tine lumanari colorate, in toate versiunile, pentru a fi mai practic pentru tine, respectiv lumanari plutitoare, rosii, daca vei dori sa incerci un proiect do it yourself, cu vas de apa, petale, dar si lumanari. De asemenea, vei gasi aici lumanari elegante, cu aspect sofisticat, in suport de tip sfetnic. In versiunea moderna insa, posibilca vei prefera genul de lumunare careia sa nu ii duci grija, sa nu o verifici des. Atunci pentru tine ar fi mai potrivita lumanarea LED - reproduce fidel imaginea lumanarii din ceara, ba chiar are si textura specifica, insa lumineaza cu LED si functioneaza pe baterii.

Flori si multa culoare

Cele doua evenimente sunt sarbatori pline de magie, cele care aduc farmec unei luni de februarie, aparent banala. Este adesea marcata de flori si de multa culoare, cum de altfel ne pace sa intampinam si perioada de primavara. Asadar am pregatit pentru tine selectii de decoratiuni specifice, flori, dar in varianta din ceramica.

Asadar decorul tau poate fi despre ornamente mereu frumoase, care parca opresc timpul in loc. Alege flori ceramice mini trandafiri si combina-le cu diverse alte ornamente pe bat. Ghirlande cu inimioare sau decoratiuni din lemn, inimi din ratan, agatatoare sunt de asemenea cateva idei.

Daca mereu iti spune tu esti inima mea, cum ar fi sa ii arati inima, intr-un mod cat se poate de abstract? O vaza in forma de inima este poate ceea ce nu te astepti sa vezi.

Acum e timpul pentru zone de accent

Te-ai ocupat meticulos de decoratiunile de masa, multe dintre cele mentionate pot fi zona centrala cand luati masa spre exemplu. Sa vedem si cum pui in lumina potrivita aceste decoratiuni. Iti recomandam o lampa de masa, indrazneata din cale-afara. Are un design modern, cu un cuplu.

Totodata figurinele cu ipostaze diverse de cuplu pot schimba destul de mult decorul. Sunt in note de auriu, gri si poarta asupra lor notele timpului. Sau cel putin aceasta este impresia pe care ne-o ofera. Pot fi simbol al statorniciei relatiei voastre.

In final, va recomandam sa va delectati si alte simturi, la un ceai aromat. Cu toata dragostea, fix asa cum se numeste una din propunerile noastre, poate fi comandat online.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă