Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Decoratiuni de sezon

Decoratiuni de sezon, pentru o sarbatoare plina de bucurie - Craciunul 

Odata cu venirea Craciunului, ne punem imaginatia si creativitatea in a decora locuinta cum se cuvine. Daca si tu iti doresti sa ai o casa amenajata corespunzator pentru sarbatorile de iarna ai ajuns in locul potrivit. Decoratiunile de Craciun sunt absolut adorabile si pline de farmec. Alege decoratiuni de sezon din selectiile noastre special pregatite. 

Alege de fiecare data decoratiunile ce iti vor oferi o stare de bine deplina. Craciunul are o culoare reprezentativa, anume rosul. Combina rosul cu auriu pentru un efect elegant sau cu verde, daca iti plac combinatiile clasice. Noi te inspiram cu si mai multe optiuni - descopera cum sa integrezi albul sau negrul, movul sau alte culori in decorul de vis de Craciun. 

It's that season! Decoratiuni de sezon pentru un Craciun de poveste

Decoratiunile, fie ca acestea sunt pentru corpurile de mobilier sau pentru brad, vor face ca atmosfera sarbatorilor sa fie prezenta. Alege globurile de sticla, cu diverse accesorii, Spargatorul de nuci, figurinele in forma de ren, printre altele. In functie de cum vei dori sa fie povestea Craciunului tau, iti oferim stiluri diferite, de la cele nostalgice, retro, vintage, rustice la cele moderne. 

Tu ce alegei? Decoratiunile de Craciun trebuie sa fie mereu unicate si sa te faca sa simti cu adevarata spiritul acestei sarbatori!