Contacteaza-ne: 0771 079 952

Ne pregatim de decorul de toamna!

31/08/2023
de catre Catalin E-advertising

Toamna numaram bobocii si este totodata un anotimp al schimbarilor. Sunt in prim plan culorile saturate, sunt in atentia noastra mai ales culorile pamantii. Ce ne pregateste acest sezon in materie de decoratiuni de interior? Aflati in randurile ce urmeaza.

Timpul pentru a savura relaxarea in interior

Dacă vara ne-o petrecem preponderent in exterior, toamna aduce opusul. Asta inseamna ca avem nevoie de confort deplin. Momente relaxante putem crea intr-un mediu pe masura. Asta inseamna ca nevoie de piese de mobilier pe masura. Toamna aceasta ar putea fi momentul oportun pentru reamenajare.

Recomandare: piese de mobilier cu lemnul element vedeta. Ca ton de culoare este perfect pentru acest sezon. In plus, lemnul aduce o nota de personalitate spatiului, aduce caldura si emana un vibe atat de placut. Indiferent ca vorbim despre o masuta de cafea tip cos, deci deloc traditionala, cu suport metalic sau de una cu lemn scaldat in ton de maro intens, in stil retro, lemnul face mereu o nota discordanta. Iese in evidenta si marcheaza zona ca fiind una cozy. Asadar, din lista de decoratiuni toamna de cumparat nu uitati de o masuta de cafea noua.

Vaze cu flori, decoratiuni, figurine

Cum spuneam, accentul cade pe decorul interior. Aici ne cream confortul deplin si ne dorim sa aducem vibe-ul de sezon in prim plan. Pentru un decor luxuriant recomandam notele aurii, care sa mai echilibreze cu tonurile de maro si pamantii, adesea alese.

In functie de cum va permite spatiul, puteti integra figurine, cele care pot avea un efect wow: anima spatiul si spun o poveste. Adaugati ornamente de sezon si bucurati-va de bogatia toamnei, pentru ca nu degeaba se spune despre aceasta ca este timpul perfect sa onoram natura, pentru ca aceasta ne onoreaza cu toate roadele sale. In colectiile noastre veti gasi ornamente cu ciuperci, veverite, arici, iar in materie de servetele de masa va delecam cu tonuri de portocaliu.

Daca va plac florile in mod special sau aveti deja in decorul de interior plante, ghiveciul poate fi asortat sezonului. Cum suna ghiveciul in forma de dovleac? Interesant si chiar mai mult decat atat, avand in vedere ca este atat de realist lucrat.

La capitolul vaze, fie ca vor fi folosite pentru buchete generoase de flori sau pentru cele artificiale, ar fi bine de optat pentru cele din sticla, transparente sau colorate, insa nu mate si opace.

Sa revenim asupra paletei cromatice

Cu totii avem in gand in ceea ce priveste decorul de toamna tonurile de portocaliu, maro si derivatele. Cine spune insa acestea sunt limitele? Propunem ca in aceasta toamna sa adaptam culorile anului si vibrantele note de culori de vara. De aceea, nu uitam sa includem in colectiile noastre, pentru voi, dovleci decorativi in note de verde si albastru, auriu si rosu pentru decoratiuni de sezon cu frunze, broscute verzi ceramice si platouri de desert cu lemn mango.

  Toamna va inspira pentru alegeri deosebite. Pentru unii este doar un sezon de tranzitie, in asteptarea timpului care ingheata tot si ne transpune in lumea frumosului. Oricum ar fi nu uitati de colectia noastra de ceasuri, vesela si alte decoratiuni unde va delectam cu tot felul de idei de toamna.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă