Contacteaza-ne: 0771 079 952

Vrei sa stii care sunt tendintele in materie de obiecte decorative in 2024?

13/12/2023
de catre Catalin E-advertising

Au mai ramas doar cateva zile pana la trecerea intr-un nou an, iar asta va face deja sa te gandesti la schimbari pentru locuinta ta? Inainte de a face un plan bine stabilit este necesar sa cunosti care sunt tendintele in materie de design interior in 2024. Odata ce stii ce este la moda poti sa faci o lista cu decoratiunile ce vor infrumuseta caminul in 2024, dar si cu materialele necesare pentru a tine pasul cu schimbarile in materie de design.

Alege articole in nuanta anului 2024 pentru momente de liniste

Pentru inceput, trebuie sa mentionam culoarea anului viitor, care poarta denumirea de „Peach Fuzz”, o nuanta ce simbolizeaza multe lucruri. Este considerata o nuanta adecvata vremurilor pe care le traim, acestei perioade marcata de conflicte si dezastre, intrucat subliniaza ideea de empatie pentru cei din jur in vremuri grele. Cu ajutorul acestei culori putem privi impreuna spre un viitor cald, marcat de compasiune si sprijin reciproc.

Insa, aceasta nuanta nu trebuie adaugata doar in tinutele pe care le purtati, ci si in casa. Cum puteti, asadar, face acest lucru? Simplu, cu ajutorul unor obiecte de decor in nuanta aleasa pentru a oferi camerelor un aspect cald, linistit si bland. Poti opta, astfel, pentru un magazin obiecte decorative pentru a descoperi articole in stilul si nuantele la moda.

In 2024 se poarta decoratiunile naturale pentru un interior cat mai original

Aspectul natural al interioarelor se afla in capul listei in anul care urmeaza, iar materialele preferate sunt, de data aceasta, piatra și marmura. Alege sa amenajezi un colt al casei intr-un stil natural si simplist pentru a-l transforma in oaza voastra de relaxare in zilele agitate. Cum poti face asta? Ei bine, afla ca nu trebuie o groaza de elemente pentru un aspect ingrijit al camerei aflat in armonie cu natura de afara. Una sau mai multe plante adaugate pe o etajera ii confera acesteia un aer proaspat, revigorant.

Dar plantele nu sunt singurele obiecte ce trimit cu gandul la natura. Poti alege si ghivece sau statuete din piatra pe care le adaugi alaturi de mobilierul de care dispui deja. Acestea creeaza o atmosfera de muzeu, si, totodata, plina de mister, lucru apreciat de multi oameni.

Daca planuiesti sa continui in acelasi registru, alege sa o faci cu o lumina potrivita. Spre exemplu, alege o lampa cu lumina difuza, care, pe langa faptul ca va protejeaza ochii, creeaza luminozitatea potrivita unui decor natural. Important este ca ai de unde alege, insa printre preferate sunt cele cu forma abstracta, din material antichizat sau material lemnos. 

Un aspect natural il poti obtine si cu ajutorul unor rafturi pentru cartile care nu mai au loc in bliblioteca, dar sunt potrivite si ca suport pentru ghivecele si jardinierele cu flori, mai ales daca vorbim de acelea cu trepte. Acestea sunt confectionate din lemn sau metale ori variantele antichizate ale celor doua. Poate ca nu ai luat pana acum in considerare, dar si  piesele marunte de mobilier, cum sunt rafturile, pot schimba locul in care sunt asezate.

Prin urmare, anul 2024 este unul foarte divers din punct de vedere al tendintelor stilistice, iar pentru cei interesati sa faca modificari prin casa, recomandam sa incepeti prin a achizitiona obiecte decorative in pas cu moda.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă