Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Material

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Culoare

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Pret
  lei
  lei
  • 2lei
  • 1299lei
12.00 lei
49.00 lei
25.00 lei
15.00 lei
21.00 lei
27.00 lei
17.00 lei
12.00 lei
12.00 lei
12.00 lei
25.00 lei
13.00 lei
16.00 lei
35.00 lei
219.00 lei
189.00 lei
26.00 lei
26.00 lei
17.00 lei

Decoratiuni de bucatarie cu care sa creezi o atmosfera aparte 

Cand gatesti bucatele tale preferate, dispozitia si energia pe care le ai depind de mediul in care gatesti. Decoratiunile noastre de bucatarie te pot inspira sa faci bucate si mai creative si mai gustoase. De ce sa alegi decoratiunile noastre? Pentru ca avem o oferta diversa si complexa, produse de diferite dimensiuni, forme, culori, materiale si modalitati de utilizare. Prin decoratiunile de bucatarie pe care le oferim, ne propunem ca tu sa ai entuziasm in bucatarie si sa gatesti bucate care vor impresiona pe toata lumea. 

Personalizeaza bucataria dupa placul tau de artist culinar

Cutiile si recipientele de depozitare sunt ca un raft pentru carti: toate lucrurile pe care le ai, le aranjezi frumos intr-un spatiu estetic. Avem suporturi de sticle verticale din lemn, suporturi pentru servetele din bambus, cutii din lemn, pentru ceai si medicamente.

Pahare, cani si termosuri - avem cani de portelan, ceainice din ceramica, pahare din sticla pentru vin de diferite culori si forme, cu un stil gratios.

Pe partea de lucruri utile in bucatarie avem servetele de masa cu diferite imagini, platouri metalice sau din lemn in forma de frunze si zaharnite din portelan.

Daca iti doresti decoratiuni pe masa, iti oferim bomboniere de sticla cu capac, platouri in forma de stea de mare, etajere metalice cu 2 sau 3 niveluri si platouri rotunde din lemn cu uzore unice.

Evident, bucatarul mai are nevoie si de textile de bucatarie sau de fete de masa ca totul sa fie curat, ordonat si estetic.

In cele din urma, bucataria fara condimente si ceaiuri este o bucatarie fara arome. Avem o oferta larga de ceaiuri pentru diverse utilizari si condimente pentru salate, mirodenii si boia iute.

Tot ce ai nevoie pentru bucatarie este aici, intr-o oferta diversa din care ai ce alege.