Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Material

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Culoare

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Pret
  lei
  lei
  • 14lei
  • 1329lei
199.00 lei
289.00 lei
379.00 lei
Vaza ceramica, auriu, 38x22x22 cm
nou
239.00 lei
249.00 lei
149.00 lei
199.00 lei
169.00 lei
329.00 lei
129.00 lei
199.00 lei


Despre decoratiuni si importanta lor

Daca ar fi sa comparam camera cu ceva, ar fi ca o vietate - daca peretii sunt oasele iar mobila sunt organele, atunci decoratiunile sunt precum machiajul si hainele, doua lucruri necesare din punct dee vedere estetic, fara care, insa, nu am putea trai. De ce sunt atat de importante niste decoratiuni? Deoarece fara ele, camerele ar fi lipsite de viata, fara personalitate, ar fi precum o pictura fara culoare, un geam fara priveliste. 

Pe scurt, decoratiunile sunt totul. Ele pot lega impreuna tot esteticul camerei intr-un mic pachet plin de stil, chiar si daca sunt putine in numar. De multe ori, designerii de interior aleg putine decoratiuni, insa cu efect mare. Vrei sa stii cum sa le alegi?

Micul ghid al decoratorului

Cate stii despre stilurile de a decora? Dar despre regulile de design de interior si stilurile din aceasta nisa? Cert este ca poate fi destul de overwhelming ca alegere, iar de aceea iti sugeram cateva criterii simple dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o decoratiune.

Tine cont de culoarea si aspectul mobilei. Intreaba-te: este simpla, are o culoare iesita din comun sau este obisnuita? Daca mobila ta este decorata (de exemplu, daca sunt sculptate motive florale sau geometrice in usi), atunci orienteaza-te spre decoruri minimaliste pentru a balansa aspectul. Decoratiunile florale sunt insa mereu in voga, potrivite pentru majoritatea camerelor, iar tablourile din gama noastra de decoratiuni sunt potrivite pentru mai multe stiluri.

Asadar, te invitam sa te inspiri din catalogul nostru si sa comanzi online!