Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Inele


Inele din otel inoxidabil cu cristale Swarovski, o alegere moderna

Aur, argint, platina, toate acestea sunt materiale scumpe, iar pretul de achizitie a bijuteriilor din astfel de metale pretioase poate fi unul ridicat. Ce spui, totusi, de otelul inoxidabil? Este o alternativa perfecta si prietenoasa cu buzunarul, avand un aspect asemanator cu argintul, la prima vedere. In plus, este un material rezistent, care va trece testul timpului. Cireasa de pe tort este ca aceste inele ce au cristalele Swarovski sunt o alegere indrazneata in aceasta combinatie unica. Otelul si cristalul se intalnesc intr-un aspect modern, impecabil si elegant. Avand in vedere puritatea materialelor, sunt o buna investitie, pentru timp indelungat.

Despre cristalele Swarovski, pe scurt

Aceste cristale sunt de origine austriaca si au devenit, de-a lungul timpului, un simbol al luxului si al elegantei, fiind de o frumusete atemporala. Sunt fabricate din sticla, cu plumb de calitate, asigurandu-le astfel durabilitatea si stralucirea. Au sunt folosite in mai multe scopuri, nu doar in lumea fashion. Aceste cristale au fost folosite si in corpurile de iluminat, bijuteriii, decoratiuni interioare (precum statuete si vaze) si chiar si telescoape sau binocluri.

Datorita calitatii cristalelor, au devenit sinonime cu luxul, insa stii cum au obtinut faima? Cristalele Swarovski au devenit atat de populare multumita modului de fabricare, avand in vedere procesul meticulos de taiere al acestora. Fiecare cristal trece prin sute de etape de transformare supravegheate de artisti ce le lustruiesc si la fateteaza, ajungand astfel de la materie prima la cristalul din bijuteriile tale. In plus, sunt eco-friendly! Stiai ca acest brand doreste sa fabrice cristale doar prin metode sustenabile? Asadar, nu mai ai motive sa eziti: comanda acum un inel, la un pret avantajos.