Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Material

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Culoare

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Pret
  lei
  lei
  • 95lei
  • 3000lei

Cum sa aduci eleganta si rafinamentul in locatia ta, cu mobilier bine ales 

Vrei sa ai un spatiu de restaurant sau cafenea care sa ofere o senzatie de confort si o ambianta relaxanta? Mobilierul este o componenta cruciala pentru restaurantul sau cafeneaua ta. Intelegem perfect acest lucru, de aceea, iti punem la dispozitie o gama cat se poate mai complexa si sa fii designerul restaurantului tau. 

Creeaza mai mult confort pentru clientii care iti trec pragul 

Pentru o ambianta relaxanta si placuta este nevoie de un mobilier care sa impresioneze de la prima vedere, mai ales prin calitatea oferita, mai apoi prin designul sau unic. 

In colectia de mobilier pentru restaurant sau cafenea gasesti tot ce e nevoie din elementele de mobilier de baza: scaune din catifea si din alte textile de diferite culori cu picioare metalice, fotolii de catifea de diferite culori cu picioare metalice, la fel si fotolii Trudi. Fotoliu Radya si Shyla, masa Jaala cu picioare metalice si blat sticla dreptunghiular, masa Jafaru cu blat sticla rotund, masa Idella, Fontana, masuta de cafea Oslo, masa Rosario, masuta estetica de living blat lemn acacia, vitrine, comode living, consola, polite de perete sunt doar cateva dintre optiuni din care sa alegi. 

Pentru o ambianta surprinzatoare, infrumuseteaza sala de restaurant si cafenea cu mobilier de stil impreuna cu noi, intr-o armonie captivanta de forme si culori.