Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Material

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Culoare

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Pret
  lei
  lei
  • 149lei
  • 459lei

Nu stii ce mic mobilier e mai potrivit pentru un candy bar? Vezi aici! 

Un candy bar nu e complet fara un mic mobilier care sa completeze masa cu bunatati. Pe langa minunatele sortimente de dulciuri si prajituri care ofera culoare si forma unui coltisor cu deserturi, este nevoie si de cateva elemente de decor care sa completeze totul. Mici piese de mobilier pot fi amplasate din loc in loc pentru a intregi atmosfera si a capta atentia. 

Stiai ca un candy bar de la evenimentul tau poate deveni centrul atentiei? Cine nu iubeste un dulce bun? Dar cui nu-i place sa se ospateze cu sortimente variate si savuroase de prajituri traditionale sau din diferite locuri ale lumii, totul la discretie? Transforma al tau candy bar intr-un punct de atractie de la receptie, petrecerea copiilor sau de la nunta, decorand frumos cu elemente micro de mobilier. 

La DecoDepot piesele de mobilier in miniatura te vor convinge sa le achizitionezi de indata ce vei pune ochii pe ele!

Un suport de flori sub forma de scara va arata foarte bine pe masa cu deliciile puse la dispozitie invitatilor. Umple-le cu flori colorate si parfumate si vei reusi sa oferi vibeuri aparte in cadrul evenimentului. De asemenea, un paravan cu modele diverse poate face delimitarea dintre un soi de prajituri si altul sau intre sectiunea de dulciuri romanesti si sectiunea de dulciuri exotice.

Aceste produse de decor si de micro mobilier sunt extrem de reusite si au roluri bine delimitate. Se merita sa investesti in ele pentru reusita petrecerilor date de tine. Astfel, avandu-le mereu la dispozitie, le vei aranja in maniere creative, reusind sa-ti surprinzi in mod placut clientii si oaspetii. Ce mai astepti? Cumpara acum de pe site!