Contacteaza-ne: 0771 079 952

Aici idei pentru decoratiuni moderne dedicate casei pentru sarbatorile de iarna

23/11/2023
de catre Catalin E-advertising
decoratiuni Craciun Decodepot

“Vin, sarbatorile, vin!”  asa cum stim ca incepe acea reclama sezoniera cunoscuta de toata lumea. Copiii dar si adultii deopotriva sunt entuziasmati de spiritul Craciunului si daca s-ar putea ar decora toata casa inca de la inceputul lunii noiembrie. Unii mai aventurosi din fire, chiar o fac si chiar cauta idei pentru decorare. Daca la capitolul inspiratie stau bine, inseamna ca au nevoie si de obiecte menite sa dea viata acelor idei.

Ne-am propus ca in acest articol sa venim cu idei decoratiuni moderne pentru casa specifice Craciunului. Suntem tot mai orientati spre ce e frumos, spre ce e mai stralucitor, de aici si acest mini ghid menite sa-i ajute pe cei entuziasti. 

Paleta de culori moderna si decoratiuni tot mai sclipitoare

Ca prima idee in materie de decoratiuni, poti sa alegi o paleta de culori moderna care sa contina culori precum auriu, argintiu, alb sau nuante pastelate. Adauga accente ale unor culori reci, albastru inchis sau verde smarald, de ce nu. Ia in considerare globuri, coronite,, beteala pe care poti sa o folosesti pentru a decora diverse lucruri din camera.

Ornamentele sunt si ele la loc de cinste printre alegerile celor care iau cu asalt magazinele online, dar si cele fizice. Globuri supradimensionate, decoratiuni tip calut sau spargatorul de nuci, ursi polari, sunt cateva dintre optiunile pe care noi, in cadrul DecoDepot ti le punem la dispozitie.

In materie de brad, poti alege unul artificial in vas metalic, asta daca nu ai destul spatiu liber in care poti pune unul mai mare. Oricum ar fi acel brad, nu conteaza marimea lui, ci conteaza semnificatia lui si faptul ca tu il poti impodobi asa cum doresti, bucurandu-te ulterior de forma lui finala.

Sa nu uiti de…

Luminile led - Acestea pot fi integrate in decoratiuni, precum ghirlande sau pot fi folosite pentru a evidentia anumite elemente de decor. Culorile acestora pot fi unele diferite in fiecare camera. Poti opta pentru niste leduri calde in dormitor sau poti opta pentru un cumul de lumini in sufragerie, acolo unde vei organiza cina traditionala de Craciun.

Tot pentru cina traditionala de Craciun vei putea alege decoratiuni minimaliste, lumanari moderne, aranjamente florale simple si suporturi elegante.

Coronita din brad artificial - O poti pune pe usa principala, cea de la intrare sau pe usile interioare, cele care fac trecerea dintr-o camera in alta. Cu zapada artificiala sau fara vei reusi sa dai o cu totul alta atmosfera intregii case.

Tu esti cel care decide intr-un final care sunt obiectele pe care le doresti pentru interiorul tau. Pe site-ul nostru mai gasesti articole destinate decorarii cu ocazia acestor sarbatori. Vei avea ocazia sa descoperi si alte idei, impreuna cu obiecte la fel de atragatoare pe care lle poti cumpara.

Deja stii ca online este mai simplu de fiecare data, asadat magazinul nostru iti sta la dispozitie de fiecare data cand doresti sa cumperi decoratiuni si accesorii menite sa-ti imbogateasca toata casa, si de ce nu chiar si exteriorul. Viziteaza-ne pe site-ul oficial  decodepot.ro.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă