Contacteaza-ne: 0771 079 952

Foloseste decoratiunile din lemn pentru casa ta - aspect, textura si stil cozy

20/09/2023
de catre Catalin E-advertising
decoratiuni lemn decodepot

Dacă iti plac decoratiunile din lemn, ei bine, ai ajuns in locul potrivit. Pentru ca am pregatit pentru tine varietate de optiuni, cu care sa iti decorezi orice camera din casa. Lemnul este versatil, este potrivit in orice decor, asadar, nu te sfii sa nu il alegi. Daca mai ai nevoie si de alte motive care sa te convinga ca acest material este unul potrivit, atunci tine cont de faptul ca aduce natura in casa ta, creeaza senzatia de confort, de loc cozy in care iti place sa iti petreci timpul. Unii ar spune despre lemn ca aduce caldura.

Daca te intereseaza cateva idei de decoratiuni din lemn pe care le poti pune in aplicare si in casa ta, iata-le!

Lemnul, ales pentru aromele, texturile si decoratiunile colorate specifice pentru toamna

Unul din modurile practice in care poti folosi lemnul se refera la mici piese de mobilier. Este ca si cum ai imbina utilul cu placutul. Asadar, fie ca vorbim de scaune sau de fotoliu din lemn faci alegeri practice. Stim ca in trecut mobilierul era realizat integral din lemn. Asadar, aduci oarecum si o nota nostalgica aici.

Tine insa cont ca lemnul are varietate de culori si finisaje. De aceea, recomandam ca in camere mici sau birourile nu foarte generoase ca spatiu sa fie folosite decoratiunile din lemn in tonuri deschise. Este un truc usor de pus in aplicare, care va ajuta sa creati impresia unui spatiu mai mare, mai aerisit. In schimb, acolo unde nu se mai pune problema spatiului, optati pentru tonuri bogate, astfel incat efectul final este acela de spatiu luxos amenajat.

Mixul potrivit

Ce bine ca la DecoDepot sunt disponibile implicit seturi cu masa de cafea, din lemn, in stil scandinav. Diversitatea de produse va ofera ocazia de a alege ce va este pe plac. Va intrebati si cum sa le combinati?

Alegeti mai intai de toate cat de subtil sa fie lemnul prezent sau dimpotriva, cat de indraznet sa fie decorat. La culorile neutre sunt potrivite tonurile calde de lemn - portocaliu, maro, poate chiar si rosu.

Decoratiuni usor de integrat in casa ta

De la oglinzile de perete incadrate in rame din lemn frumos lucrate si pana la ceasul de masa, cu un cadru din lemn adorabil, de la suportul din lemn pentru flori si pana la - aparent banala - cutie de ceai, compartimentata iata cator produse le putem da valente importante. Ele pot deveni decoratiuni care scot din banal decorul incaperii.

Pentru un living unde aveti bar integrat recomandam si suportul de sticle, realizat integral din lemn. Platourile de asemenea pot fi din lemn. La o terasa amenajata parca nostalgic si rustic am pregatit pentru voi decoratiuni din lemn care va poarta gandurile la mare sau pe taramuri pe unde ati colindat pana acum - o motocicleta decoratiune centrala pe masa poate fi vedeta in toata amenajare voastra, fie ea si minimalista.

  Lemnul are avantajul de a fi versatil, placut din toate punctele de vedere, rezistent, asadar, decoratiunile din lemn sunt potrivite in aproape orice decor. Alegeti cu incredere favoritele!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă