Contacteaza-ne: 0771 079 952

Cum sa decorezi livingul in stil modern?

15/03/2024
de catre Catalin E-advertising

Exista o tendinta in ceea ce priveste amenajarea interioara si ce stil este mai preferat. Tinerii sunt mai inclinati spre a alege un stil modern. Ne-am hotarat sa oferim tuturor celor care isi doresc un living modern amenajat cateva linii directive despre cum sa faca asta. In 2024 se poarta bunul gust! Sa vedem mai multe detalii despre asta!

Redecoram livingul - ce alegem?

Iti vei dori ceva mai mult decat simpla aliniere a tendintelor de moment. Vei dori sa pui accent pe estetica spatiului. Ai fi uimit ce impact poate avea culoarea aleasa sau paleta de culori aleasa.

Este peach fuzz o alegere? Dat fiind ca in 2024 este culoarea anului este acest roz pal, prafuit, ai putea alege aceasta nuanta, ca o invitatie la compasiune si empatie. Mai ales dacă acestea sunt ecouri ale personalitatii si valorilor voastre, cu atat mai bine. Mai concret de atat, in 2024 un living modern este cel in care se evoca frumusetea naturii. Sunt apreciate tonurule de roz, verde, dar si galbenul, cel care evoca energie. Acestea pot fi tonurile de culoare ce pot imbogati peretii, dar sa vedem si ce decoratiuni moderne living pot fi alese.

Iluminat

Unul din aspectele practice, decorative, dar si functionale, se refera la iluminat. In materie de decor modern intr-un living tine cont ca acest element este de baza in a schimba decorul interior, cu atat mai mult intr-o astfel de incapere. Poti folosi corpuri de iluminat geometrice, dar si abstracte, cu suspensie sau nu, cu sticla transparenta. Ideea este sa subliniezi stilul modern.

Am pregatit pentru tine, in colectia special dedicata, corpuri de iluminat moderne cu accente aurii sau argintii. Vezi aici lampa cu suport funie!

Corpuri de mobilier

Sunt recomandate liniile drepte, caracterul functional al corpurilor de mobilier din living. Sunt de asemenea preferate cele din MDF sau lemn, elegante, nu lipseste elementul central al acestei incaperi si anume masa de cafea. Nu evita piesele lucioase, dar opteaza pentru finisaje simple. Completeaza, daca este posibil, cu un coltar, pentru a intregi aceasta atmosfera moderna.

Alegeri atemporale

Farmecul decoratiunilor de mici dimensiuni este, partial, si ca pot fi schimbate destul de usor. Iti permiti astfel luxul de a schimba incaperea dupa tendintele anuntate, adaugand sau eliminand unele dintre decoratiunile existente. Ei bine sunt si variante atemporale, cu care efectiv nu ai cum sa dai gres. Din aceasta categorie fac parte, in mod special, oglinzile decorative.

Cat despre mici decoratiuni pe care le avem la indemana, pentru ca ne apropiem si de perioada pascala, iata ce recomandam iti oferim:

  • Figurine cu iepurasi, daca iti doresti sa creezi o atmosfera usor jucausa. Vei gasi iepurasi in suport de ou, iepuras in masina si exemplele pot continua.
  • Decoratiunile din lemn, daca doresti sa mergi spre tenta rustica sau nostalgica. Fructe din lemn cum vei gasi in gama noastra sunt o aparitie interesanta.
  • Masinute, adica replici ale masinilor diverse, pot trona prin living. Sunt expresia unei pasiuni mai ales masculine, asadar sa nu subestimam amprenta lor in decorul interior. Click spre site si spor la shopping!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă