Contacteaza-ne: 0771 079 952

Cum sa decorezi livingul in stil modern?

15/03/2024
de catre Catalin E-advertising

Exista o tendinta in ceea ce priveste amenajarea interioara si ce stil este mai preferat. Tinerii sunt mai inclinati spre a alege un stil modern. Ne-am hotarat sa oferim tuturor celor care isi doresc un living modern amenajat cateva linii directive despre cum sa faca asta. In 2024 se poarta bunul gust! Sa vedem mai multe detalii despre asta!

Redecoram livingul - ce alegem?

Iti vei dori ceva mai mult decat simpla aliniere a tendintelor de moment. Vei dori sa pui accent pe estetica spatiului. Ai fi uimit ce impact poate avea culoarea aleasa sau paleta de culori aleasa.

Este peach fuzz o alegere? Dat fiind ca in 2024 este culoarea anului este acest roz pal, prafuit, ai putea alege aceasta nuanta, ca o invitatie la compasiune si empatie. Mai ales dacă acestea sunt ecouri ale personalitatii si valorilor voastre, cu atat mai bine. Mai concret de atat, in 2024 un living modern este cel in care se evoca frumusetea naturii. Sunt apreciate tonurule de roz, verde, dar si galbenul, cel care evoca energie. Acestea pot fi tonurile de culoare ce pot imbogati peretii, dar sa vedem si ce decoratiuni moderne living pot fi alese.

Iluminat

Unul din aspectele practice, decorative, dar si functionale, se refera la iluminat. In materie de decor modern intr-un living tine cont ca acest element este de baza in a schimba decorul interior, cu atat mai mult intr-o astfel de incapere. Poti folosi corpuri de iluminat geometrice, dar si abstracte, cu suspensie sau nu, cu sticla transparenta. Ideea este sa subliniezi stilul modern.

Am pregatit pentru tine, in colectia special dedicata, corpuri de iluminat moderne cu accente aurii sau argintii. Vezi aici lampa cu suport funie!

Corpuri de mobilier

Sunt recomandate liniile drepte, caracterul functional al corpurilor de mobilier din living. Sunt de asemenea preferate cele din MDF sau lemn, elegante, nu lipseste elementul central al acestei incaperi si anume masa de cafea. Nu evita piesele lucioase, dar opteaza pentru finisaje simple. Completeaza, daca este posibil, cu un coltar, pentru a intregi aceasta atmosfera moderna.

Alegeri atemporale

Farmecul decoratiunilor de mici dimensiuni este, partial, si ca pot fi schimbate destul de usor. Iti permiti astfel luxul de a schimba incaperea dupa tendintele anuntate, adaugand sau eliminand unele dintre decoratiunile existente. Ei bine sunt si variante atemporale, cu care efectiv nu ai cum sa dai gres. Din aceasta categorie fac parte, in mod special, oglinzile decorative.

Cat despre mici decoratiuni pe care le avem la indemana, pentru ca ne apropiem si de perioada pascala, iata ce recomandam iti oferim:

  • Figurine cu iepurasi, daca iti doresti sa creezi o atmosfera usor jucausa. Vei gasi iepurasi in suport de ou, iepuras in masina si exemplele pot continua.
  • Decoratiunile din lemn, daca doresti sa mergi spre tenta rustica sau nostalgica. Fructe din lemn cum vei gasi in gama noastra sunt o aparitie interesanta.
  • Masinute, adica replici ale masinilor diverse, pot trona prin living. Sunt expresia unei pasiuni mai ales masculine, asadar sa nu subestimam amprenta lor in decorul interior. Click spre site si spor la shopping!

Idei de decorat casa primavara aceasta - sfaturi si recomandari

16/02/2024
de catre Catalin E-advertising

Primavara se apropie cu pasi rapizi si deja planuiesti cum vei decora locuinta in ton cu anotimpul florilor? Ei bine, atunci trebuie sa te pregatesti temeinic si sa concepi o lista de cumparaturi cu lucrurile pe care vrei sa le adaugi in decorul incaperilor.

Primavara mai este numita si ”anotimpul renasterii” intrucat natura se trezeste la viata dupa o iarna lunga in care a hibernat. La fel trebuie sa faci si tu tu locuinta ta si sa ii schimbi atmosfera cu una proaspata si revigoranta. Chiar studiile au aratat faptul ca oamenii sunt predispusi sa reamenajeze incaperile in acest anotimp datorita vremii de afara. Te intrebi unde poti gasi idei de decorat casa primavara? Noi iti oferim cateva sfaturi despre ce decoratiuni poti alege sezonul acesta.

Fa loc culorilor vii

Dupa ce iarna rece va trece, vei dori sa scapi de culorile inchise, sterse si sa faci loc unor nuante vibrante, in ton cu primavara de afara. Este suficient sa arunci o privire pe geam pentru a gasi inspiratie. Verdele crud al ierbii, pastelul florilor, albastrul intens al cerului, poti integra cu usurinta aceste note in casa ta. Alege nuante radiante care evoca renasterea completa a naturii si creeaza o ambianta plina de optimism si vitalitate in locuinta.

Adauga flori si elemente florale

Unul dintre cele mai simple moduri de a aduce primavara in orice casa este sa adaugi flori, indiferent de tipul lor. Fie ca le preferi pe cele in vaza sau in ghiveci, nu exista camera unde sa nu fie bine primite aceste splendori ale naturii. Daca insa esti alergic la polenul florilor naturale, te sfatuim sa optezi pentru flori artificiale, pe care le gasesti intr-o gama diversificata pe site-ul nostru. Poti crea propriile aranjamente dupa cum preferi si poti sa realizezi decoratiuni uimitoare, care vor atrage doar admiratie din partea musafirilor.

Schimba tesaturile

Este vremea sa inlocuiesti tesaturile groase care ti-au oferit caldura si confort in zilele reci de iarna cu unele noi, usoare, din materiale naturale. Draperii diafane, perne colorate sau o fata de masa din in sau bumbac vor insenina decorul si vor da un aer fresh decorului.

Reinventeaza casa, balconul si gradina

Nu este nevoie sa renovezi complet curtea pentru a obtine un look primavaratic. Trebuie doar sa adaugi piese mici, de efect atat balconului, cat si gradinii sau terasei pentru un aspect atragator. Spre exemplu, adauga o masuta de cafea din ratan impreuna cu un fotoliu impletit unde sa gasesti liniste si relaxare sub razele blande ale soarelui de primavara.

Accente fresh in baie

Poti sa adaugi cateva elemente decorative si vei vedea cum baia va capata un cu totul alt aspect. Adauga, spre exemplu, un cos in culori deschise sau un covoras muticolor si atmosfera din baie va fi in ton cu vremea de afara.

Adu primavara si in bucatarie

Daca tot am vorbit de modificari pe crae le poti face in baie, nu poti trece cu vederea si bucataria, ce poate suferi si ea mici ajustari de primavara. Mai exact, poti adauga elemente de vesela si tacamuri in culori deschise si poti sa iti completezi colectia cu boluri sau cani noi colorate in care sa iti savurezi cafeaua dimineata. Astfel, toate acestea vor capata un aer proaspat.

  Asadar, cu o floare nu se face primavara, dar daca alegi decoratiuni florale, in culori vibrante, poti sa aduci putin din vremea de afara chiar in interiorul locuintei.

decodepot

Sarbatorim iubirea si aducem o amprenta colorata si in decor - ce culoare poarta iubirea in acest an?

25/01/2024
de catre Catalin E-advertising

Se apropie cu pasi repezi perioada din an in care sarbatorim iubirea, la propriu. Inceputul timid al sezonului primavaratic ne incalzeste mai intai de toate cu doua momente in care iubirea pura este focusul. Avem de toate pentru toti am putea spune, sarbatoare imprumutata, dar si o varianta pur romaneasca, Sf. Valentin si Dragobetele.

Unii ar putea pregati un decor festiv, cu decoratiuni de primavara care sa schimbe vibe-ul posomorat al zilelor reci. Altii sarbatoresc pur si simplu frumosul si vor dori sa adauge putina culoare, inainte de a se bucura de trendul decoratiunilor de Paste. Oricum ar fi, sa vedem in ce culori imbracam decorul de anul acesta, in asteptarea unor sarbatori pentru sufletul nostru.

Cu rosu nu vei va niciodata gres!

Desi este culoarea clasica, rosul este culoarea pasiunii. Asadar orice alegi in decor, daca se combina placut cu rosu, cu atat mai bine. Avem pentru tine lumanari colorate, in toate versiunile, pentru a fi mai practic pentru tine, respectiv lumanari plutitoare, rosii, daca vei dori sa incerci un proiect do it yourself, cu vas de apa, petale, dar si lumanari. De asemenea, vei gasi aici lumanari elegante, cu aspect sofisticat, in suport de tip sfetnic. In versiunea moderna insa, posibilca vei prefera genul de lumunare careia sa nu ii duci grija, sa nu o verifici des. Atunci pentru tine ar fi mai potrivita lumanarea LED - reproduce fidel imaginea lumanarii din ceara, ba chiar are si textura specifica, insa lumineaza cu LED si functioneaza pe baterii.

Flori si multa culoare

Cele doua evenimente sunt sarbatori pline de magie, cele care aduc farmec unei luni de februarie, aparent banala. Este adesea marcata de flori si de multa culoare, cum de altfel ne pace sa intampinam si perioada de primavara. Asadar am pregatit pentru tine selectii de decoratiuni specifice, flori, dar in varianta din ceramica.

Asadar decorul tau poate fi despre ornamente mereu frumoase, care parca opresc timpul in loc. Alege flori ceramice mini trandafiri si combina-le cu diverse alte ornamente pe bat. Ghirlande cu inimioare sau decoratiuni din lemn, inimi din ratan, agatatoare sunt de asemenea cateva idei.

Daca mereu iti spune tu esti inima mea, cum ar fi sa ii arati inima, intr-un mod cat se poate de abstract? O vaza in forma de inima este poate ceea ce nu te astepti sa vezi.

Acum e timpul pentru zone de accent

Te-ai ocupat meticulos de decoratiunile de masa, multe dintre cele mentionate pot fi zona centrala cand luati masa spre exemplu. Sa vedem si cum pui in lumina potrivita aceste decoratiuni. Iti recomandam o lampa de masa, indrazneata din cale-afara. Are un design modern, cu un cuplu.

Totodata figurinele cu ipostaze diverse de cuplu pot schimba destul de mult decorul. Sunt in note de auriu, gri si poarta asupra lor notele timpului. Sau cel putin aceasta este impresia pe care ne-o ofera. Pot fi simbol al statorniciei relatiei voastre.

In final, va recomandam sa va delectati si alte simturi, la un ceai aromat. Cu toata dragostea, fix asa cum se numeste una din propunerile noastre, poate fi comandat online.

Vrei sa stii care sunt tendintele in materie de obiecte decorative in 2024?

13/12/2023
de catre Catalin E-advertising

Au mai ramas doar cateva zile pana la trecerea intr-un nou an, iar asta va face deja sa te gandesti la schimbari pentru locuinta ta? Inainte de a face un plan bine stabilit este necesar sa cunosti care sunt tendintele in materie de design interior in 2024. Odata ce stii ce este la moda poti sa faci o lista cu decoratiunile ce vor infrumuseta caminul in 2024, dar si cu materialele necesare pentru a tine pasul cu schimbarile in materie de design.

Alege articole in nuanta anului 2024 pentru momente de liniste

Pentru inceput, trebuie sa mentionam culoarea anului viitor, care poarta denumirea de „Peach Fuzz”, o nuanta ce simbolizeaza multe lucruri. Este considerata o nuanta adecvata vremurilor pe care le traim, acestei perioade marcata de conflicte si dezastre, intrucat subliniaza ideea de empatie pentru cei din jur in vremuri grele. Cu ajutorul acestei culori putem privi impreuna spre un viitor cald, marcat de compasiune si sprijin reciproc.

Insa, aceasta nuanta nu trebuie adaugata doar in tinutele pe care le purtati, ci si in casa. Cum puteti, asadar, face acest lucru? Simplu, cu ajutorul unor obiecte de decor in nuanta aleasa pentru a oferi camerelor un aspect cald, linistit si bland. Poti opta, astfel, pentru un magazin obiecte decorative pentru a descoperi articole in stilul si nuantele la moda.

In 2024 se poarta decoratiunile naturale pentru un interior cat mai original

Aspectul natural al interioarelor se afla in capul listei in anul care urmeaza, iar materialele preferate sunt, de data aceasta, piatra și marmura. Alege sa amenajezi un colt al casei intr-un stil natural si simplist pentru a-l transforma in oaza voastra de relaxare in zilele agitate. Cum poti face asta? Ei bine, afla ca nu trebuie o groaza de elemente pentru un aspect ingrijit al camerei aflat in armonie cu natura de afara. Una sau mai multe plante adaugate pe o etajera ii confera acesteia un aer proaspat, revigorant.

Dar plantele nu sunt singurele obiecte ce trimit cu gandul la natura. Poti alege si ghivece sau statuete din piatra pe care le adaugi alaturi de mobilierul de care dispui deja. Acestea creeaza o atmosfera de muzeu, si, totodata, plina de mister, lucru apreciat de multi oameni.

Daca planuiesti sa continui in acelasi registru, alege sa o faci cu o lumina potrivita. Spre exemplu, alege o lampa cu lumina difuza, care, pe langa faptul ca va protejeaza ochii, creeaza luminozitatea potrivita unui decor natural. Important este ca ai de unde alege, insa printre preferate sunt cele cu forma abstracta, din material antichizat sau material lemnos. 

Un aspect natural il poti obtine si cu ajutorul unor rafturi pentru cartile care nu mai au loc in bliblioteca, dar sunt potrivite si ca suport pentru ghivecele si jardinierele cu flori, mai ales daca vorbim de acelea cu trepte. Acestea sunt confectionate din lemn sau metale ori variantele antichizate ale celor doua. Poate ca nu ai luat pana acum in considerare, dar si  piesele marunte de mobilier, cum sunt rafturile, pot schimba locul in care sunt asezate.

Prin urmare, anul 2024 este unul foarte divers din punct de vedere al tendintelor stilistice, iar pentru cei interesati sa faca modificari prin casa, recomandam sa incepeti prin a achizitiona obiecte decorative in pas cu moda.

decoratiuni Craciun Decodepot

Aici idei pentru decoratiuni moderne dedicate casei pentru sarbatorile de iarna

23/11/2023
de catre Catalin E-advertising

“Vin, sarbatorile, vin!”  asa cum stim ca incepe acea reclama sezoniera cunoscuta de toata lumea. Copiii dar si adultii deopotriva sunt entuziasmati de spiritul Craciunului si daca s-ar putea ar decora toata casa inca de la inceputul lunii noiembrie. Unii mai aventurosi din fire, chiar o fac si chiar cauta idei pentru decorare. Daca la capitolul inspiratie stau bine, inseamna ca au nevoie si de obiecte menite sa dea viata acelor idei.

Ne-am propus ca in acest articol sa venim cu idei decoratiuni moderne pentru casa specifice Craciunului. Suntem tot mai orientati spre ce e frumos, spre ce e mai stralucitor, de aici si acest mini ghid menite sa-i ajute pe cei entuziasti. 

Paleta de culori moderna si decoratiuni tot mai sclipitoare

Ca prima idee in materie de decoratiuni, poti sa alegi o paleta de culori moderna care sa contina culori precum auriu, argintiu, alb sau nuante pastelate. Adauga accente ale unor culori reci, albastru inchis sau verde smarald, de ce nu. Ia in considerare globuri, coronite,, beteala pe care poti sa o folosesti pentru a decora diverse lucruri din camera.

Ornamentele sunt si ele la loc de cinste printre alegerile celor care iau cu asalt magazinele online, dar si cele fizice. Globuri supradimensionate, decoratiuni tip calut sau spargatorul de nuci, ursi polari, sunt cateva dintre optiunile pe care noi, in cadrul DecoDepot ti le punem la dispozitie.

In materie de brad, poti alege unul artificial in vas metalic, asta daca nu ai destul spatiu liber in care poti pune unul mai mare. Oricum ar fi acel brad, nu conteaza marimea lui, ci conteaza semnificatia lui si faptul ca tu il poti impodobi asa cum doresti, bucurandu-te ulterior de forma lui finala.

Sa nu uiti de…

Luminile led - Acestea pot fi integrate in decoratiuni, precum ghirlande sau pot fi folosite pentru a evidentia anumite elemente de decor. Culorile acestora pot fi unele diferite in fiecare camera. Poti opta pentru niste leduri calde in dormitor sau poti opta pentru un cumul de lumini in sufragerie, acolo unde vei organiza cina traditionala de Craciun.

Tot pentru cina traditionala de Craciun vei putea alege decoratiuni minimaliste, lumanari moderne, aranjamente florale simple si suporturi elegante.

Coronita din brad artificial - O poti pune pe usa principala, cea de la intrare sau pe usile interioare, cele care fac trecerea dintr-o camera in alta. Cu zapada artificiala sau fara vei reusi sa dai o cu totul alta atmosfera intregii case.

Tu esti cel care decide intr-un final care sunt obiectele pe care le doresti pentru interiorul tau. Pe site-ul nostru mai gasesti articole destinate decorarii cu ocazia acestor sarbatori. Vei avea ocazia sa descoperi si alte idei, impreuna cu obiecte la fel de atragatoare pe care lle poti cumpara.

Deja stii ca online este mai simplu de fiecare data, asadat magazinul nostru iti sta la dispozitie de fiecare data cand doresti sa cumperi decoratiuni si accesorii menite sa-ti imbogateasca toata casa, si de ce nu chiar si exteriorul. Viziteaza-ne pe site-ul oficial  decodepot.ro.

idei decorare perete living decodepot

Cauti idei decorare pentru peretele din living? Inspira-te de aici!

23/10/2023
de catre Catalin E-advertising

Daca esti pe cale sa-ti redecorezi livingul si vrei sa faci in asa fel incat acesta sa fie unul grandios, cu un aspect care sa rapeasca toate privirile, atunci poate ar trebuie sa te inspiri de pe internet cu idei. Poti sa vezi care sunt tendintele in voga din acest an, pozele te pot ghida ca tu sa vezi care element cromatic cu ce si mai ales care sunt produsele de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatul mult dorit.

Discutam in acest articol despre idei decorare perete living. Ne-am axat pe aceasta zona pentru ca este o zona principala a casei. Livingul este centrul de actiune al casei in sensul ca aici stam cu prietenii, aici poate ne bem cafeaua de dimineata si petrecem timp impreuna cu persoana draga. Daca vrei sa iei exemplu de la noi si sa faci in asa fel incat sa infrumusetezi peretele care sta gol de o buna perioada de timp, atunci continua sa citesti in continuare.

Ce sa alegi si cum

  • Poti opta in prima instanta pentru tablouri – Indiferent ca sunt tablouri de arta, tablouri facute de tine sau diverse picturi, poti sa le pui pe perete si sa te bucuri de paleta de culori variata. Aseaza-le intr-o compozitie armonioasa pe perete si vei dobani astfel aspectul mult dorit.
  • Nici tapetul decorativ nu trebuie uitat – Aplica un tapet pe un perete pentru a adauga textura si stil aparte. Tapetul vine intr-o varietate de modele, de la nuante si modele minimaliste, la cele indraznete, complexe ca design.
  • O galerie foto personalizata cu pozele celor dragi – Creeaza o galerie foto pe perete cu imagini de familie, amintiri si fotografii de calatorii. Foloseste cadre de diferite dimensiuni si stiluri pentru un aspect eclectic sau cadre uniforme pentru un aspect mai ordonat. Daca optezi pentru asa ceva iti vei pune amprena intima pe perete. Alege si o rama sofisticata si vei reusi sa ajungi la rezultatul dorit.
  • O oglinda decorativa – O oglinda mare sau mai multe oglinzi de diferite dimensiuni pot face camera, respectiv livingul sa para mai mare, mai spatioasa. Noi, la DecoDepot avem o colectie intreaga de oglinzi decorative din care tu poti sa alegi modelul dorit. Vei putea opta pentru oglinzi cu o rama care tinde spre un model mai vintage sau poate un model de oglinda cu rama metalica.

Magazinul DecoDepot iti devine partener in amenajare

La final de articol iti spunem ca magazinul nostru este unul constant imbogatit cu noi produse, cu noi modele de decoratiuni care mai de care mai moderne, asta pentru ca tu sa ai de unde alege ceea ce doresti. Preturile sunt unele care reflecta calitatea, unele care te vor face sa adaugi in cos tot cee ce ti se pare interesant.

  Vezi toate produsele noastre si articolele speciale scrise pentru tine in pagina oficiala decodepot.ro. Inspira-te de acolo si da start amenajarii locuintei tale. Noi te sustinem in acest proiect si iti uram succes! Rezultatul cu siguranta va fi unul conform asteptarilor tale.

decoratiuni lemn decodepot

Foloseste decoratiunile din lemn pentru casa ta - aspect, textura si stil cozy

20/09/2023
de catre Catalin E-advertising

Dacă iti plac decoratiunile din lemn, ei bine, ai ajuns in locul potrivit. Pentru ca am pregatit pentru tine varietate de optiuni, cu care sa iti decorezi orice camera din casa. Lemnul este versatil, este potrivit in orice decor, asadar, nu te sfii sa nu il alegi. Daca mai ai nevoie si de alte motive care sa te convinga ca acest material este unul potrivit, atunci tine cont de faptul ca aduce natura in casa ta, creeaza senzatia de confort, de loc cozy in care iti place sa iti petreci timpul. Unii ar spune despre lemn ca aduce caldura.

Daca te intereseaza cateva idei de decoratiuni din lemn pe care le poti pune in aplicare si in casa ta, iata-le!

Lemnul, ales pentru aromele, texturile si decoratiunile colorate specifice pentru toamna

Unul din modurile practice in care poti folosi lemnul se refera la mici piese de mobilier. Este ca si cum ai imbina utilul cu placutul. Asadar, fie ca vorbim de scaune sau de fotoliu din lemn faci alegeri practice. Stim ca in trecut mobilierul era realizat integral din lemn. Asadar, aduci oarecum si o nota nostalgica aici.

Tine insa cont ca lemnul are varietate de culori si finisaje. De aceea, recomandam ca in camere mici sau birourile nu foarte generoase ca spatiu sa fie folosite decoratiunile din lemn in tonuri deschise. Este un truc usor de pus in aplicare, care va ajuta sa creati impresia unui spatiu mai mare, mai aerisit. In schimb, acolo unde nu se mai pune problema spatiului, optati pentru tonuri bogate, astfel incat efectul final este acela de spatiu luxos amenajat.

Mixul potrivit

Ce bine ca la DecoDepot sunt disponibile implicit seturi cu masa de cafea, din lemn, in stil scandinav. Diversitatea de produse va ofera ocazia de a alege ce va este pe plac. Va intrebati si cum sa le combinati?

Alegeti mai intai de toate cat de subtil sa fie lemnul prezent sau dimpotriva, cat de indraznet sa fie decorat. La culorile neutre sunt potrivite tonurile calde de lemn - portocaliu, maro, poate chiar si rosu.

Decoratiuni usor de integrat in casa ta

De la oglinzile de perete incadrate in rame din lemn frumos lucrate si pana la ceasul de masa, cu un cadru din lemn adorabil, de la suportul din lemn pentru flori si pana la - aparent banala - cutie de ceai, compartimentata iata cator produse le putem da valente importante. Ele pot deveni decoratiuni care scot din banal decorul incaperii.

Pentru un living unde aveti bar integrat recomandam si suportul de sticle, realizat integral din lemn. Platourile de asemenea pot fi din lemn. La o terasa amenajata parca nostalgic si rustic am pregatit pentru voi decoratiuni din lemn care va poarta gandurile la mare sau pe taramuri pe unde ati colindat pana acum - o motocicleta decoratiune centrala pe masa poate fi vedeta in toata amenajare voastra, fie ea si minimalista.

  Lemnul are avantajul de a fi versatil, placut din toate punctele de vedere, rezistent, asadar, decoratiunile din lemn sunt potrivite in aproape orice decor. Alegeti cu incredere favoritele!

Ne pregatim de decorul de toamna!

31/08/2023
de catre Catalin E-advertising

Toamna numaram bobocii si este totodata un anotimp al schimbarilor. Sunt in prim plan culorile saturate, sunt in atentia noastra mai ales culorile pamantii. Ce ne pregateste acest sezon in materie de decoratiuni de interior? Aflati in randurile ce urmeaza.

Timpul pentru a savura relaxarea in interior

Dacă vara ne-o petrecem preponderent in exterior, toamna aduce opusul. Asta inseamna ca avem nevoie de confort deplin. Momente relaxante putem crea intr-un mediu pe masura. Asta inseamna ca nevoie de piese de mobilier pe masura. Toamna aceasta ar putea fi momentul oportun pentru reamenajare.

Recomandare: piese de mobilier cu lemnul element vedeta. Ca ton de culoare este perfect pentru acest sezon. In plus, lemnul aduce o nota de personalitate spatiului, aduce caldura si emana un vibe atat de placut. Indiferent ca vorbim despre o masuta de cafea tip cos, deci deloc traditionala, cu suport metalic sau de una cu lemn scaldat in ton de maro intens, in stil retro, lemnul face mereu o nota discordanta. Iese in evidenta si marcheaza zona ca fiind una cozy. Asadar, din lista de decoratiuni toamna de cumparat nu uitati de o masuta de cafea noua.

Vaze cu flori, decoratiuni, figurine

Cum spuneam, accentul cade pe decorul interior. Aici ne cream confortul deplin si ne dorim sa aducem vibe-ul de sezon in prim plan. Pentru un decor luxuriant recomandam notele aurii, care sa mai echilibreze cu tonurile de maro si pamantii, adesea alese.

In functie de cum va permite spatiul, puteti integra figurine, cele care pot avea un efect wow: anima spatiul si spun o poveste. Adaugati ornamente de sezon si bucurati-va de bogatia toamnei, pentru ca nu degeaba se spune despre aceasta ca este timpul perfect sa onoram natura, pentru ca aceasta ne onoreaza cu toate roadele sale. In colectiile noastre veti gasi ornamente cu ciuperci, veverite, arici, iar in materie de servetele de masa va delecam cu tonuri de portocaliu.

Daca va plac florile in mod special sau aveti deja in decorul de interior plante, ghiveciul poate fi asortat sezonului. Cum suna ghiveciul in forma de dovleac? Interesant si chiar mai mult decat atat, avand in vedere ca este atat de realist lucrat.

La capitolul vaze, fie ca vor fi folosite pentru buchete generoase de flori sau pentru cele artificiale, ar fi bine de optat pentru cele din sticla, transparente sau colorate, insa nu mate si opace.

Sa revenim asupra paletei cromatice

Cu totii avem in gand in ceea ce priveste decorul de toamna tonurile de portocaliu, maro si derivatele. Cine spune insa acestea sunt limitele? Propunem ca in aceasta toamna sa adaptam culorile anului si vibrantele note de culori de vara. De aceea, nu uitam sa includem in colectiile noastre, pentru voi, dovleci decorativi in note de verde si albastru, auriu si rosu pentru decoratiuni de sezon cu frunze, broscute verzi ceramice si platouri de desert cu lemn mango.

  Toamna va inspira pentru alegeri deosebite. Pentru unii este doar un sezon de tranzitie, in asteptarea timpului care ingheata tot si ne transpune in lumea frumosului. Oricum ar fi nu uitati de colectia noastra de ceasuri, vesela si alte decoratiuni unde va delectam cu tot felul de idei de toamna.

decoratiuni

Afla cateva idei pentru a integra elemente de piatra decorativa in livingul tau

28/06/2023
de catre Catalin E-advertising

Din toata locuinta, in living preferi sa amenajezi tinand cont de confortul pe care il poti crea si de care se vor bucura invitatii tai. Livingul este locul in care preferi sa faci seri de cinema, unde servesti cafeaua si poate bei ceaiul si ai parte de gustarea de dupa masa. Tot aici, in fiecare sezon, faci coltul tematic - iarna aranjezi bradul si toamna pui in decor florile de sezon.

Stim cu totii, livingul este ceva mai mult decat o simpla incapere. O vei decora cat mai stilat cu putinta. Daca te intereseaza si cateva idei amenajare living cu piatra decorativa, ai ajuns in locul potrivit! Dupa cum bine stii, ne place piatra decorativa, ne plac ghivecele din piatra asadar de ce sa nu aduci acest element si finisaj implicit in living?

De ce sa optezi pentru elemente de piatra in living

Piatra decorativa are un efect wow, adauga profunzime in orice colt este integrata. Mai cu seama daca ai la exterior ghivece din piatra sau alte decoratiuni asemenea, iti vei dori sa continui cu acest stil si in interior. Este impunator si poate intr-o oarecare masura atipic - multi prefera lemnul pentru nota mai personala si calda adusa spatiului.

Iata cateva idei de pus in practica:

  • Include elemente de decor din lemn, pe un singur perete

In felul acesta faci o nota discordanta cu restul incaperii, un contrast de efect. Vei reusi astfel sa aduci o nota de dramatism spatiului.

  • Echilibreaza efectul cu note de lemn

Cine spune ca decoratiunile din piatra trebuie sa fie singurele care ies in evidenta? Poti combina cu materiale care potolesc, care compenseaza si echilibreaza vizual. Lemnul este o idee buna. Cu ajutorul acestuia poti crea mix de rustic si modern. Daca in living ai semineu spre exemplu, tot ce tine de decoratiuni din piatra integreaza-le in aceasta zona, pastrand interesul pentru lemn in prezenta mobilierului si a altor decoratiuni din lemn din restul incaperii.

  • Opteaza pentru detalii din piatra, nimic mai mult

Important de subliniat este dincolo de astfel de alegeri si practic indiferent de stilul dorit, ideea este sa te simti cat mai confortabil in propria casa. Cu piatra decorativa adaugata in living creezi accente de culoare si textura si aduci personalitatea zonei. Nu va fi necesar ca astfel de decoratiuni sa acapareze tot interesul din zona, mici accente sunt suficiente. Daca le pui si in lumina potrivita, cu atat mai bine.

Recomandari

Pentru ca la DecoDepot sunt zeci de produse, unele mai interesante ca altele, iata concret cateva recomandari, idei de amenajare in living cu piatra decorativa:

Un bust decorativ - pare surprinzator sa gasesti astfel de decoratiuni intr-un living. Recomandam in livingurile  mari,  generoase ca suprafata, dar si ca inaltime. O decoratiune impunatoare, dar in egala masura placuta. Il gasiti disponibil aici.

Vas decorativ - usor de integrat in orice living, acesta poate trona pe aproape orice piesa de mobilier. Este un vas cu pasare, un detaliu delicat, il puteti folosi si cu rol decorativ, dar si practic - pentru chei eventual.

Platou decorativ - daca tot vorbim de elemente usor de integrat trebuie sa amintim si despre platoul din piatra. Acesta la randul sau poate fi folosit cu scop dual, poate trona pe masa din living oricand si la nevoie folosit si pentru ca este functional. Aspectul sau antichizat si faptul ca este scaldat in note de bej si bronz il fac o piesa peste care nu treci rapid cu vederea.

Iti plac astfel de decoratiuni, dar…

Intr-adevar, piatra nu este pentru oricine. Asadar, inainte de toate recomandam sa tii cont de stilul casei. In functie de acest aspect vor fi alese si detaliile. Pentru ca intr-o  casa rustica pot fi alese acele decoratiuni ce au patina timpului pe ele, usor antichizate, in nuante murdare. Insa la casele moderne sunt indicate mai degraba decoratiunile cu aspect curat, finisate, design curat si simplu in mod special. Iar daca vorbim de continuarea acestui stil si cele de la exterior se vor supune acelorasi reguli.

  Culoarea si textura acestor decoratiuni pot fi mari diferente. Cu putina atentie poti crea in livingul tau un loc de poveste. Sau cel putin care transmite ideea ca ai gusturi bune.

ghivece pentru gradina de la decodepot

Decoram gradina cu stil! Ghivece potrivite pentru fiecare stil adoptat

25/05/2023
de catre Catalin E-advertising

Fie ca esti la inceput de drum in ceea ce priveste gradinaritul sau ai experienta in aceasta activitate, intotdeauna gasesti cate un articol cu informatii proaspete care te pun in tema cu anumite practici. De la cum sa-ti amenajezi simplu si usor gradina, pana la alegerea ghivecelor potrivite stilului ales, toate aceste informatii iti permit sa ai o privire de ansamblu catre aceste practici.

Ghivecele nu sunt doar simple recipiente pentru plante, ci si elemente decorative care pot accentua stilul si atmosfera pe care doresti sa le adopti pentru gradina ta. In acest articol am pregatit pentru tine cateva exemple de ghivece pe care ar trebuie sa le ai in vedere daca doresti ca spatiul tau exterior sa fie unul de remarcat de fiecare data.

Ghivecele - piesele de rezistenta atunci cand vine vorba de amenajarea gradinii

In primul rand trebuie sa vezi ce stil iti doresti sa adopti si daca ai numite cerinte pe care doresti sa le vezi indeplinite. Iti doresti sa adopti acel stil rustic pentru gradina ta? Atunci poti opta pentru niste ghivece din teracota. Acestea au farmecul lor aparte si se potrivesc de minune intr-un mediu in care predomina materialele naturale, cum ar fi lemnul si piatra. Teracota, prin felul ei de a fi ofera o simplitate eleganta si se integreaza armonios intr-un decor cu flori salbatice sau plante mediteraneene.

Daca vrei sa adopti un stil minimalist, bazat pe simplitate si pe elemente care sa nu incarce atmosfera, atunci este recomandat sa iei in calcul acele ghivece din piatra care au un model simplu, cu flori sau unul in forma de inger, femeie sau barbat. Cine spune ca nu-ti poti transforma gradina intr-un sanctuar propriu in care sa te inconjori de lucrurile placute? Poti sa mai adaugi si o statueta de acest fel pentru a completa frumos spatiul.

In gama noastra de produse te asteapta o categorie intreaga dedicata acestor ghivece pe care le consideram noi utile pentru spatiul tau. Punem pret si pe acele obiecte decorative care nu trebuie sa lipseasca dintr-o gradina bine pusa la punct. Suntem de parere ca pe langa flori si ghivece, decoratiunile sunt cele care insufletesc si dau culoare intregului spatiu.

Ghivecele si cosurile impletite din ce in ce mai populare

Deoarece majoritatea oamenilor isi doresc sa adopte pentru gradina un stil propriu, un stil pe care sa-si puna amprenta, tot mai multi aleg acele ghivece pe picioare pentru o mai mare stabilitate. Acestea sunt acoperite cu fibre naturale si se potrivesc in orice context, indiferent ca este vorba de amenajarea unui gradini mai mici sau mai marii.

Indiferent de dorinte, trebuie sa stii ca gasesti in gama Decodepot gasesti produse potrivite pentru gusturile si nevoile tale. Consulta toata categoria in pagina noastra oficiala decodepot.ro si comanda tot ce ai nevoie pentru a implementa in gradina ta stilul mult dorit. Fa un sanctuar din gradina ta, transforma spatiul verde in oaza ta de relaxare dupa o saptamana plina. Conteaza pe ajutorul nostru!