Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Material

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Culoare

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

 • Pret
  lei
  lei
  • 12lei
  • 29lei
29.00 lei
Disponibil la precomanda
14.00 lei
Disponibil la precomanda
12.00 lei
Disponibil la precomanda
12.00 lei
Disponibil la precomanda

Marturii pentru botez sau cum sa creezi amintiri speciale de la un eveniment special 

Organizarea unui eveniment precum un botez implica multe emotii. Totul este despre puiul de om in numele caruia organizati prima sa petrecere. In functie de tematica aleasa, de buget, de invitati, de locatie, deci efectiv de povestea acestui eveniment, veti alege si marturiile specifice. DecoDepot vine in ajutorul parintilor si al organizatorilor de evenimente din aceasta nisa, cu o gama variata de marturii pentru botez. In aceasta colectie am selectat produse de la figurine cu bebelus la cele cu simboluri precum barza. 

Sunt marturiile de botez absolut necesare?

In 2024 inca avem moda marturiilor, fie ca vorbim despre evenimente precum nunta, fie ca este vorba despre un botez. Putini stiu, poate, ca aceste obiecte sunt un simbol. In perioade in care nu existau metode prin care sa imortalizezi anumite momente, totul se baza pe povestile transmise prin viu grai. In mod special ca dovada a uniunii intre indragostiti, adica a unei casatorii infaptuite, oamenii obisnuiau sa ofere in dar marturii. Era simbol si martor tacut al acelui eveniment. 

Acum, revenind in zilele noastre, simbolistica acestor produse s-a pierdut, insa este pastrata placerea de a decora si cu marturii. Pentru ca efectul vizual este si el important. Marturiile vor fi pastrate pana la inmanare drept decor al meselor. Unii aleg variante dulci, altii pun accent deosebit pe partea decorativa. Noi va inspiram cu cateva modele de figurine, usor de integrat in decor, usor de pastrat, adorabile vizual.