Contacteaza-ne: 0771 079 952

Cauti idei decorare pentru peretele din living? Inspira-te de aici!

23/10/2023
de catre Catalin E-advertising
idei decorare perete living decodepot

Daca esti pe cale sa-ti redecorezi livingul si vrei sa faci in asa fel incat acesta sa fie unul grandios, cu un aspect care sa rapeasca toate privirile, atunci poate ar trebuie sa te inspiri de pe internet cu idei. Poti sa vezi care sunt tendintele in voga din acest an, pozele te pot ghida ca tu sa vezi care element cromatic cu ce si mai ales care sunt produsele de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatul mult dorit.

Discutam in acest articol despre idei decorare perete living. Ne-am axat pe aceasta zona pentru ca este o zona principala a casei. Livingul este centrul de actiune al casei in sensul ca aici stam cu prietenii, aici poate ne bem cafeaua de dimineata si petrecem timp impreuna cu persoana draga. Daca vrei sa iei exemplu de la noi si sa faci in asa fel incat sa infrumusetezi peretele care sta gol de o buna perioada de timp, atunci continua sa citesti in continuare.

Ce sa alegi si cum

  • Poti opta in prima instanta pentru tablouri – Indiferent ca sunt tablouri de arta, tablouri facute de tine sau diverse picturi, poti sa le pui pe perete si sa te bucuri de paleta de culori variata. Aseaza-le intr-o compozitie armonioasa pe perete si vei dobani astfel aspectul mult dorit.
  • Nici tapetul decorativ nu trebuie uitat – Aplica un tapet pe un perete pentru a adauga textura si stil aparte. Tapetul vine intr-o varietate de modele, de la nuante si modele minimaliste, la cele indraznete, complexe ca design.
  • O galerie foto personalizata cu pozele celor dragi – Creeaza o galerie foto pe perete cu imagini de familie, amintiri si fotografii de calatorii. Foloseste cadre de diferite dimensiuni si stiluri pentru un aspect eclectic sau cadre uniforme pentru un aspect mai ordonat. Daca optezi pentru asa ceva iti vei pune amprena intima pe perete. Alege si o rama sofisticata si vei reusi sa ajungi la rezultatul dorit.
  • O oglinda decorativa – O oglinda mare sau mai multe oglinzi de diferite dimensiuni pot face camera, respectiv livingul sa para mai mare, mai spatioasa. Noi, la DecoDepot avem o colectie intreaga de oglinzi decorative din care tu poti sa alegi modelul dorit. Vei putea opta pentru oglinzi cu o rama care tinde spre un model mai vintage sau poate un model de oglinda cu rama metalica.

Magazinul DecoDepot iti devine partener in amenajare

La final de articol iti spunem ca magazinul nostru este unul constant imbogatit cu noi produse, cu noi modele de decoratiuni care mai de care mai moderne, asta pentru ca tu sa ai de unde alege ceea ce doresti. Preturile sunt unele care reflecta calitatea, unele care te vor face sa adaugi in cos tot cee ce ti se pare interesant.

  Vezi toate produsele noastre si articolele speciale scrise pentru tine in pagina oficiala decodepot.ro. Inspira-te de acolo si da start amenajarii locuintei tale. Noi te sustinem in acest proiect si iti uram succes! Rezultatul cu siguranta va fi unul conform asteptarilor tale.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă