Contacteaza-ne: 0771 079 952

Afla cateva idei pentru a integra elemente de piatra decorativa in livingul tau

28/06/2023
de catre Catalin E-advertising
decoratiuni

Din toata locuinta, in living preferi sa amenajezi tinand cont de confortul pe care il poti crea si de care se vor bucura invitatii tai. Livingul este locul in care preferi sa faci seri de cinema, unde servesti cafeaua si poate bei ceaiul si ai parte de gustarea de dupa masa. Tot aici, in fiecare sezon, faci coltul tematic - iarna aranjezi bradul si toamna pui in decor florile de sezon.

Stim cu totii, livingul este ceva mai mult decat o simpla incapere. O vei decora cat mai stilat cu putinta. Daca te intereseaza si cateva idei amenajare living cu piatra decorativa, ai ajuns in locul potrivit! Dupa cum bine stii, ne place piatra decorativa, ne plac ghivecele din piatra asadar de ce sa nu aduci acest element si finisaj implicit in living?

De ce sa optezi pentru elemente de piatra in living

Piatra decorativa are un efect wow, adauga profunzime in orice colt este integrata. Mai cu seama daca ai la exterior ghivece din piatra sau alte decoratiuni asemenea, iti vei dori sa continui cu acest stil si in interior. Este impunator si poate intr-o oarecare masura atipic - multi prefera lemnul pentru nota mai personala si calda adusa spatiului.

Iata cateva idei de pus in practica:

  • Include elemente de decor din lemn, pe un singur perete

In felul acesta faci o nota discordanta cu restul incaperii, un contrast de efect. Vei reusi astfel sa aduci o nota de dramatism spatiului.

  • Echilibreaza efectul cu note de lemn

Cine spune ca decoratiunile din piatra trebuie sa fie singurele care ies in evidenta? Poti combina cu materiale care potolesc, care compenseaza si echilibreaza vizual. Lemnul este o idee buna. Cu ajutorul acestuia poti crea mix de rustic si modern. Daca in living ai semineu spre exemplu, tot ce tine de decoratiuni din piatra integreaza-le in aceasta zona, pastrand interesul pentru lemn in prezenta mobilierului si a altor decoratiuni din lemn din restul incaperii.

  • Opteaza pentru detalii din piatra, nimic mai mult

Important de subliniat este dincolo de astfel de alegeri si practic indiferent de stilul dorit, ideea este sa te simti cat mai confortabil in propria casa. Cu piatra decorativa adaugata in living creezi accente de culoare si textura si aduci personalitatea zonei. Nu va fi necesar ca astfel de decoratiuni sa acapareze tot interesul din zona, mici accente sunt suficiente. Daca le pui si in lumina potrivita, cu atat mai bine.

Recomandari

Pentru ca la DecoDepot sunt zeci de produse, unele mai interesante ca altele, iata concret cateva recomandari, idei de amenajare in living cu piatra decorativa:

Un bust decorativ - pare surprinzator sa gasesti astfel de decoratiuni intr-un living. Recomandam in livingurile  mari,  generoase ca suprafata, dar si ca inaltime. O decoratiune impunatoare, dar in egala masura placuta. Il gasiti disponibil aici.

Vas decorativ - usor de integrat in orice living, acesta poate trona pe aproape orice piesa de mobilier. Este un vas cu pasare, un detaliu delicat, il puteti folosi si cu rol decorativ, dar si practic - pentru chei eventual.

Platou decorativ - daca tot vorbim de elemente usor de integrat trebuie sa amintim si despre platoul din piatra. Acesta la randul sau poate fi folosit cu scop dual, poate trona pe masa din living oricand si la nevoie folosit si pentru ca este functional. Aspectul sau antichizat si faptul ca este scaldat in note de bej si bronz il fac o piesa peste care nu treci rapid cu vederea.

Iti plac astfel de decoratiuni, dar…

Intr-adevar, piatra nu este pentru oricine. Asadar, inainte de toate recomandam sa tii cont de stilul casei. In functie de acest aspect vor fi alese si detaliile. Pentru ca intr-o  casa rustica pot fi alese acele decoratiuni ce au patina timpului pe ele, usor antichizate, in nuante murdare. Insa la casele moderne sunt indicate mai degraba decoratiunile cu aspect curat, finisate, design curat si simplu in mod special. Iar daca vorbim de continuarea acestui stil si cele de la exterior se vor supune acelorasi reguli.

  Culoarea si textura acestor decoratiuni pot fi mari diferente. Cu putina atentie poti crea in livingul tau un loc de poveste. Sau cel putin care transmite ideea ca ai gusturi bune.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă