Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Vara

Decoratiuni pentru o vara plina de culoare, doar in colectia summer

Vara este anotimpul plin de culoare si pentru aceasta avem nevoie de acele decoratiuni specifice, ce vor face diferenta. Decoratiunile pentru acest anotimp sunt inedite, pentru a crea o atmosfera cat mai placuta. 

Decoratiunile pentru perioada verii sunt in culori intense, cu modele florale sau fructate, pentru ca tu sa le utilizezi pe acestea oricand iti doresti. Vei ramane cu totul uimit de varietatea disponibila. Decorarea terasei intr-un mod exotic te va face sa te simti ca si cum ai fi in vacanta, alaturi de cei dragi tie. Adu vara in locuinta ta!

Summer vibes - decoratiuni potrivite pentru terasa ta

Pe perioada verii, cu totii ne petrecem timpul pe terasa si facem acest lucru datorita vremii placute. Teresa trebuie sa fie amenajata corespunzator si nu trebuie sa iti lipseasca vasele de flori si ghivecele. Culorile si modelele placute vor face ca amenajarea terasei sa fie o activitate unica.

Vesela, felinarele, cat si suporturile de lumanari te vor ajuta sa iei masa afara si sa te bucuri de atmosfera. Decoratiunile pline de culoare pentru vara vor face de fiecare data diferenta in locuinta ta. Optand pentru florile artificiale poti crea o atmosefera exotica si plina de viata cu ajutorul acestora. Tu ce vei alege?