Contacteaza-ne: 0771 079 952

Idei de decorat casa primavara aceasta - sfaturi si recomandari

16/02/2024
de catre Catalin E-advertising

Primavara se apropie cu pasi rapizi si deja planuiesti cum vei decora locuinta in ton cu anotimpul florilor? Ei bine, atunci trebuie sa te pregatesti temeinic si sa concepi o lista de cumparaturi cu lucrurile pe care vrei sa le adaugi in decorul incaperilor.

Primavara mai este numita si ”anotimpul renasterii” intrucat natura se trezeste la viata dupa o iarna lunga in care a hibernat. La fel trebuie sa faci si tu tu locuinta ta si sa ii schimbi atmosfera cu una proaspata si revigoranta. Chiar studiile au aratat faptul ca oamenii sunt predispusi sa reamenajeze incaperile in acest anotimp datorita vremii de afara. Te intrebi unde poti gasi idei de decorat casa primavara? Noi iti oferim cateva sfaturi despre ce decoratiuni poti alege sezonul acesta.

Fa loc culorilor vii

Dupa ce iarna rece va trece, vei dori sa scapi de culorile inchise, sterse si sa faci loc unor nuante vibrante, in ton cu primavara de afara. Este suficient sa arunci o privire pe geam pentru a gasi inspiratie. Verdele crud al ierbii, pastelul florilor, albastrul intens al cerului, poti integra cu usurinta aceste note in casa ta. Alege nuante radiante care evoca renasterea completa a naturii si creeaza o ambianta plina de optimism si vitalitate in locuinta.

Adauga flori si elemente florale

Unul dintre cele mai simple moduri de a aduce primavara in orice casa este sa adaugi flori, indiferent de tipul lor. Fie ca le preferi pe cele in vaza sau in ghiveci, nu exista camera unde sa nu fie bine primite aceste splendori ale naturii. Daca insa esti alergic la polenul florilor naturale, te sfatuim sa optezi pentru flori artificiale, pe care le gasesti intr-o gama diversificata pe site-ul nostru. Poti crea propriile aranjamente dupa cum preferi si poti sa realizezi decoratiuni uimitoare, care vor atrage doar admiratie din partea musafirilor.

Schimba tesaturile

Este vremea sa inlocuiesti tesaturile groase care ti-au oferit caldura si confort in zilele reci de iarna cu unele noi, usoare, din materiale naturale. Draperii diafane, perne colorate sau o fata de masa din in sau bumbac vor insenina decorul si vor da un aer fresh decorului.

Reinventeaza casa, balconul si gradina

Nu este nevoie sa renovezi complet curtea pentru a obtine un look primavaratic. Trebuie doar sa adaugi piese mici, de efect atat balconului, cat si gradinii sau terasei pentru un aspect atragator. Spre exemplu, adauga o masuta de cafea din ratan impreuna cu un fotoliu impletit unde sa gasesti liniste si relaxare sub razele blande ale soarelui de primavara.

Accente fresh in baie

Poti sa adaugi cateva elemente decorative si vei vedea cum baia va capata un cu totul alt aspect. Adauga, spre exemplu, un cos in culori deschise sau un covoras muticolor si atmosfera din baie va fi in ton cu vremea de afara.

Adu primavara si in bucatarie

Daca tot am vorbit de modificari pe crae le poti face in baie, nu poti trece cu vederea si bucataria, ce poate suferi si ea mici ajustari de primavara. Mai exact, poti adauga elemente de vesela si tacamuri in culori deschise si poti sa iti completezi colectia cu boluri sau cani noi colorate in care sa iti savurezi cafeaua dimineata. Astfel, toate acestea vor capata un aer proaspat.

  Asadar, cu o floare nu se face primavara, dar daca alegi decoratiuni florale, in culori vibrante, poti sa aduci putin din vremea de afara chiar in interiorul locuintei.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă