Contacteaza-ne: 0771 079 952

Masa festiva de Paste in galben si gri

12/04/2021
de catre

S-a anuntat cu surle si trambite ca anul acesta vom avea nu una, ci doua culori care primeaza, care guverneaza tendintele, respectiv galben si gri.

Stiai ca decoratiunile pot schimba starea de spirit a unei persoane?

06/04/2021
de catre

Menirea decoratiunilor este de a da viata si energie unei locuinte. Si pentru ca locuinta noastra este locul unde ne petrecem majoritatea timpului, este important sa arate intr-un anume fel.

decoratiune

Decor pentru o casa alb-negru

22/03/2021
de catre

Fiecare persoana isi decoreaza casa dupa propriul sau plac si in functie de ceea ce ii place. In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru case sau cel putin livinguri alb-negru, de aceea punem la dispozitia voastra decoratiuni care se potrivesc in acest cadru.

Primavara se apropie, deci e timpul pentru curatenie si redecorare

19/03/2021
de catre

Cu siguranta te-ai plictisit, cel putin odata, de cum e aranjata mobila din casa ta, iar momentul unei curatenii generale este oportun si pentru niste schimbari.

Cum sa alegi canapeaua potrivita pentru living?

23/02/2021
de catre

Decorarea unei case pare un aspect interesant si cu numeroase posibilitati la inceput. Dupa numeroase cautari ajungi la concluzia ca sunt foarte multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare si parca nu gasesti nicio solutie viabila.

Iata cum poti obtine o gradina desprinsa din povesti

13/02/2021
de catre

Pentru cei ce locuiesc la casa, curtea este locul preferat de petrecere a timpului. Familia, prietenii si toti cei dragi abia asteapta venirea anotimpurilor mai calde, pentru a se relaxa si a petrece momente de calitate in gradina pe care ai amenajat-o.

Cum integrezi articolele Gold - vedetele anului 2021 - in decorul locuintei tale?

18/01/2021
de catre

Deja suntem in tema legat de culori care vor cuceri orice interior anul acesta. Multi au inceput pregatirile inainte de a a intra in noul an, dotandu-se deja cu articole de decor ce ar putea da un alt aer incaperilor. Galben sau binecunoscutul gold pare a fi nuanta ce da tonul in materie de design anul acesta.

Noile culori vedeta, alese pentru 2021: galben si gri!

22/12/2020
de catre

Institutul Pantone a ales noile culori pentru anul ce vine. Surpriza vine inca de la inceput, caci nu a fost nominalizata o singura culoare, ci doua. Iar mixul este unul cat se poate de atractiv.

decoratiune craciun

Craciun 2020 - recomandari pentru un decor magic

22/10/2020
de catre

Poti fi oricat de insensibil, sceptic, dar cand vine vorba de perioada Craciunului, pare destul de greu sa nu te lasi purtat de emotii cand vezi luminitele colorate. Traiesti sentimente care trezesc copilul din tine.

Toamna numaram bobocii si… ideile pentru Craciun

16/09/2020
de catre

Pregatirile pentru Craciun sunt consumatoare de timp, desi in esenta va vin in minte doar placerea si bucuria de a decora casa ca de sarbatoare. Va ganditi la mult rosu, verde si auriu, luminite si cireasa de pe tort, bradul, elementul central al decorului specific.