Contacteaza-ne: 0771 079 952

Rasfatul din gradina - mobilier de exterior cu care sa decorezi ca in reviste

26/07/2022
de catre Catalin E-advertising

Vara este prin excelenta sezonul vacantelor, deci acasa pare a fi un termen necunoscut, cel putin pentru cateva saptamani. Si totusi casa noastra ne asteapa in fiecare zi sa ne retragem pentru odihna si mai ales pentru relaxare.

Felul in care ne simtim in ea reflecta atitudinea noastra interioara, mai ales daca am reusit printre picaturi sa o decoram asa cum ne-am dorit. Gradina sau spatiul verde din jurul casei poate fi in aceste zile caniculare de vara, o adevarata oaza de bine. Ce piese de mobilier sau decoratiuni putem alege pentru a o impodobi asa cum se cuvine?

Mobila de exterior, un must-have

Indiferent de spatiul pe care il avem la dispozitie, mobila de gradina este special conceputa pentru a rezista vremii de afara, daca este amplasata acolo unde trebuie, eventual pe e terasa acoperita.

Sa incepem cu piesele principale, indispensabile si anume o masa pe care se pot aranja diverse obiecte si cateva scaune in jurul ei, numai bune pentru prietenii care vor veni in vizita.

Poti alege din magazinul nostru un set complet de masa cu patru piese, ca sa ai totul asortat. Te-ar avantaja un set format din 4 piese cu rama metalica si captuseala din ratan maro. Pernele incluse sunt de culoare maro deschis, au fermoar si o grosime de 5 mm.

Setul include o canapea confortabila cu 2 locuri, 2 fotolii comode si o masuta acoperita cu sticla securizata de 5 mm. Astfel vei putea aranja pe masa si diverse vaze pentru a crea un decor inedit si una dintre cele mai potrivite ar putea fi o vaza terariu Atlas, cu baza din lemn, care va ramane stabila chiar si in mijlocul unei furtuni de vara.

De asemenea, vazele decorative metalice de dimensiuni mai mici este disponibila in 3 variante de culoare: auriu antichizat, maro si argintiu antichizat. Acestea vor face un contrast placut cu verdele de afara.

Fotoliile suspendate, un adevarat rasfat

Un fotoliu suspendat, prevazut cu perne moi incluse in pret, poate fi exact piesa de mobilier care nu poate lipsi din gradina in aceasta vara.

Intr-adevar, un fotoliu suspendat, cu rachita si perne alb va face deliciul celor dragi, mai ales intr-o dupa-amiaza lenesa, in care se poate lenevi cu o carte in mana.

Fotoliul suspendat cu cadru metalic, cu perne si tricotat in rachita alba poate fi amplasat la umbra unui copac sau pe terasa, dar si pe balcon, daca spatiul o permite. Va deveni in curand locul tau preferat pentru leneveala.

Ghivece si decoratiuni pentru gradina

Sigur ca poti alege pentru decorare si piese separate, asa cum ar fi si scaunele de exterior gri metalizat cu material textil, in nuanta neagra. Acestea au avantajul ca prezinta o rezistenta mare la soare si la ploaie, deci nu ar fi o problema daca sunt uitate in locul in care le-ai asezat.

Dar o gradina bine ingrijita se mai remarca si prin ghivecele in care sunt aranjate florile, dar si prin decoratiuni care pot fi amplasate strategic, pentru a crea impresia de natural. Modelele de ghivece clasice sau antichizate va stau la dispozitie in magazinul nostru, la fel si decoratiunile originale de gradina, precum felinarele care pot fi agatate prin copaci.

  In felul acesta gradina va deveni o adevarata destinatie de vacanta.

gradina idei inedite de amenajare

Idei inedite de amenajare a grădinii

17/06/2022
de catre

Fie că ai o grădină de mici dimensiuni sau te bucuri de un spațiu generos în care să îți petreci zilele însorite, noi am pregătit pentru tine câteva sfaturi practice și ușor de aplicat pentru amenajarea colțului tău verde. Sperăm să te inspire și să te ajute să te bucuri cât mai multe de zilele frumoase ale verii.

balconul idei de amenajare

Balconul - idei de amenajare pentru mica oază din oraș

07/06/2022
de catre

Pentru că vremea este din ce în ce mai blândă și mai călduroasă, simțim nevoia să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Cei care locuiesc la casă se pot bucura de un spațiu exterior mai mare, însă și cei care stau la bloc își pot transforma balconul într-o mică oază cu ajutorul elementelor de decor potrivite, în funcție de stilul de amenajare preferat. Iată câteva sfaturi care să te ajute să îți decorezi colțișorul de relaxare. 

textile pentru casa

Perne, pături și covoare - Ce culoare și motive trebuie să alegi în funcție de stilul de amenajare

19/04/2022
de catre

Ultimele detalii în decor: pernele, păturile şi covoarele pot completa perfect sau strica de tot amenajarea. Culoarea, motivele, până şi textura au rolul lor şi ajută la definirea stilului ales de tine. Fie că vorbim de modern, rustic, scandinav, romantic sau clasic, mai jos găseşti câteva sfaturi pentru a te asigura că nu dai greș când decorezi cu textile. 

amenajare living

Amenajarea livingului - intre confort si estetica

23/07/2021
de catre

Livingul - sau asa cum popular o denumim cu totii sufrageria - este locul in care ne regasim cu cei dragi. Aici primim oaspetii, aici vizionam pana tarziu in noapte un film, aici servim cafeaua.

Alegerea scaunelor in dining

22/07/2021
de catre

Desi moda e schimbatoare si in cazul designului interior, totusi un material ramane la loc de cinste in preferintele oamenilor. Catifeaua este o tesatura cu un aspect ce inspira lux si eleganta, iar stralucirea sa subtila adauga o estetica deosebita unei incaperi.

Decodepot

Indiferent de sezon, noi va rasfatam cu o multitudine de decoratiuni pentru voi si casa voastra

28/06/2021
de catre

Fie vara, fie iarna, la noi puteti gasi o gama larga de produse destinate decorarii si accesorizarii oricarui spatiu, in asa fel incat acesta sa prinda viata, culoare si personalitate.

Decoratiuni pentru vara

Decoratiuni pentru sezonul cald - adu “plaja” la tine pe terasa

16/06/2021
de catre

Vara vine la pachet cu un vibe mai bun, stare de distractie constanta si un alt chef de viata. Nu oricine isi permite un concediu de cateva luni, cat e vara de lunga, majoritatea optand pentru maximum doua saptamani.

Un colt de rai la tine pe terasa - idei de amenajare

21/05/2021
de catre

In perioada calda a anului adori sa iti petreci timpul afara, nu doar pe timp de zi, cat si seara. Noptile de mai sunt parfumate, iar cele din iunie si iulie sunt perfecte pentru romante, tihna, pentru mici placeri ale vietii.

Mobilier perfect pentru rasfatul si relaxarea pe terasa

12/05/2021
de catre

Este timpul perfect sa te bucuri de terasa! Acum mai mult ca oricand vei petrece seri placute aici, vei aduna prietenii la gratar si mini party.