Contacteaza-ne: 0771 079 952

Noutati de sezon – cum sa organizezi un garden party

19/06/2019
de catre netsiter netsiter
garden party

A inceput sezonul de vara, cel perfect pentru noptile petrecute in aer liber, in gradina, la terasa. Sunt zile si nopti in care predomina ocaziile ideale de a ne bucura de activitati in aer liber. Sezonul inspira atat de mult, incat am creat colectii de articole speciale pentru petrecerile in gradina. Te inspiram la randul nostru, pentru ca acele clipe petrecute alaturi de grupul de prieteni, in gradina, in foisor de ce nu, sa fie timp de calitate, in care nu va preocupati de lucruri marunte.

Limonada, bautura favorita

In perioadele calde nu este indicat consumul de alcool. Limonada este mereu o alternativa racoritoare si fresh, numai buna pentru oricine. Dar cum sa fie servita daca nu din recipiente speciale? Va propunem asadar dispensere pentru limonada . Acestea au capacitate de 4 litri, dispun de robinet practic si usor de folosit, ba chiar usor de demontat pentru a fi curatat si perfect igienizat. Din punct de vedere practic veti descoperi ca dispenserele au si spatiu pentru gheata. Puteti vedea modelele de dispensere aici.

Dispenserul este din sticla. Sunt ideale pentru orice tip de party sau chiar si de uz zilnic pentru usurinta cu care va puteti reumple paharul cu apa sau limonada. Timpul petrecut pe sezlong in gradina este deja mai placut!

Atmosfera intima

In gradina, iluminatul joaca un rol important. Spre seara, lumanarile sau iluminatul de orice fel va tine companie, creeaza o atmosfera intima si devine loc special pentru a mai petrece cateva ore placute. Va recomandam sa dotati gradina cu:

  • Felinare din sticla cu suport metalic. Acestea se pot agata, daca aveti aceasta posibilitate.
  • Felinare din lemn de mango cu agatatoare din iuta, de data aceasta fiind vorba de un stil mai rustic, simplist.
  • Suport metalic pentru perete pentru a folosi lumanari clasice.
  • Instalatiile pot fi si ele idei ingenioase, mai ales daca le veti dispune spre a contura gradina, gardul, dupa caz.

Platouri pentru servit si bomboniere

Indiferent ca este un party restrans cu cei din familie, cu un grup de prieteni sau ceva mai mult decat atat, faptul ca sunteti gazde implica atentie pentru ceea ce serviti, dar si cum o faceti. In acest sens, recomandam sa nu uitati de bomboniere, oricand umplute de delicii mentolate, pentru o nota fresh. Eleganta acestora se va potrivi in orice context – sunt din sticla, dispun de capac de asemenea din sticla, transparente, de diferite capacitati. Iata oferte aici.

Platouri

Aperitivele reci sunt printre favoritele la astfel de party-uri. Acestea pot fi servite si fara tacam, fara vesela. Dar au nevoie sa fie atent selectate si asezate pe platouri. Va recomandam, asadar, platou de servire cu manere, cel clasic din lemn sau cel pentru branzeturi – depinde ce tip de mancare serviti. Cele din lemn sunt printre cele mai practice si au un stil traditional.

Pentru desert, prajituri si altele puteti opta pentru platou metalic - ideal pentru fructe - sau cele cu picior pentru prajituri, cel din portelan pentru oua. Exista deci varietate in ceea ce priveste tipurile de platouri, astfel incat sa demonstrati ca sunteti gazda atenta la fiecare detaliu si priceputa la servire, incat fiecare fel de mancare este prezentat pe platoul corespunzator. Asta inseamna totodata rasfat vizual. Seturile de platouri le veti gasi aici.

Colivii

Cand ne gandim la gradina, colivia este parca nelipsita din acest decor. Culmea, aceasta a devenit un simbol adesea utilizat pentru decoruri estivale si nu este neaparat nevoie sa aiba si functionalitate, de a fi casuta pasarilor. La fel de bine puteti atarna o colivie cu un ghiveci sau puteti alege modelul de colivie cu creanga decorativa, metalica, cu fluturi.

Lunile de vara se anunta interesante! Va asteptam sa alegeti tot ce este necesar pentru un party ca la carte.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă