Contacteaza-ne: 0771 079 952

Inspiratia lunii iulie

02/07/2018
de catre netsiter netsiter
inspiratia lunii iulie

In iulie, imaginatia noastra zboara catre plajele insorite ale marii, imbatati de muzica valurilor si mangaiati de razele soarelui stralucitor. Indiferent daca ai sau nu o locuinta la mare, cu siguranta poti adauga elemente marine in decorul casei tale, astfel incat sa iti transformi casa intr-o oaza de relaxare, ce inspira prospetime si adiere de vacanta.

Paleta de culori in design-ul cu accente marine imbina cu eleganta albastrul marii, albul si bejul nisipului, galbenul soarelui si verdele-masliniu al plantelor. Materialele decoratiunilor sunt, in general, lemn, piatra, sticla, scoici.

Adauga accente de albastru prin amplasarea unor tablouri cu tema marina, perne si pleduri decorative in variante bleu sau corpuri de iluminat si felinare in aceleasi tonuri. Confortul si relaxarea sunt principalele atractii ale acestor influente.

Perdelele si draperiile sunt o alta modalitate prin care ii dai casei tale atmosfera dorita. Plasa marina sau sfoara sunt accesorii specifice zonei si te ajuta sa accentuezi stilul.

Vasele si felinarele din sticla in tonuri de albastru, redau perfect limpezimea apei. Adauga cateva scoici si flori proaspete in vaza de sticla si vei obtine atmosfera perfecta pentru relaxare.

Toate aceste elemente aduc un sentiment autentic al marii in casa ta. Speram sa te inspire colectia noastra de vara, pe care o poti consulta aici.

Articol: Dana Viorescu

Comentarii

Good day! Here is a fine offer for you. http://bit.ly/2JXKCzQ
Postare nouă