Contacteaza-ne: 0771 079 952

Cum integrezi articolele Gold - vedetele anului 2021 - in decorul locuintei tale?

18/01/2021
de catre netsiter netsiter

Deja suntem in tema legat de culori care vor cuceri orice interior anul acesta. Multi au inceput pregatirile inainte de a a intra in noul an, dotandu-se deja cu articole de decor ce ar putea da un alt aer incaperilor. Galben sau binecunoscutul gold pare a fi nuanta ce da tonul in materie de design anul acesta.

Ceea ce urmarim in continuare este sa aflam cum putem integra aceasta nuanta intr-un decor reusit! Ne focusam desigur atentia asupra incaperii ce permite cel mai usor schimbari si anume living-ul. Indiferent de dimensiunile acestuia, alegerile potrivite vor contura cu succes un decor inedit. Iar ca veti avea la dispozitie articole de decor care sa se integreze in spatiile destinate ne-am asigurat noi, prin colectia Gold pe care o puteti rasfoi in voie in magazinul nostru online.

Atmosfera de vis in locuinta, mai usor de atins cu articolele Gold

Este foarte important ca accentul sa fie pus pe articole care au putere de expresivitate, ce pot schimba atmosfera din zona in care este pozitionat.

Indispensabila in living-ul celor care fac din servirea cafelei un adevarat rituat, o masuta de cafea metalica, aurie este o investitie care merita in adevaratul sens al cuvantului. O gasiti in colectia Gold in doua dimensiuni, atat in varianta cu, cat si fara oglinda.


Nelipsit din nici o casa in care se practica cu incredere aromaterapia, suportul pentru lumanare este un alt articol din living, dar si din orice alta incapere a locuintei care poate fi inlocuit cu unul auriu. Si astfel de optiuni sunt disponibile la Decodepot.

Tot din randul articolelor care nu obisnuiesc sa lipseasca din nici o casa este si platoul pentru servire. Indiferent ca este vorba despre prjituri, fructe proaspete sau dulciuri diverse, acestea vor dobandi un aer aparte cand vor fi service intr-un platou auriu intr-o forma inedita. Descoperiti modele diverse de platouri aici.


Pentru cei pasionati de nuanta auriu antichizat, oglinzile de perete sunt o alegere care le vor incanta privirile. Un astfel de articol poate fi pozitionat in diverse incaperi: in ho, sufragerie, dormitor sau living. Mai ales cei care simt nevoia de o schimbare de impact in locuinta vor gasi aceasta idee ca fiind practica si aplicabila.

Practic pentru fiecare preferinta si gust exista optiuni care pot contura atmosfera dorita in locuinta. Totul tine de capacitatea de a face alegerile potrivite, respectiv de a le pozitiona in locul potrivit. Nu trebuie sa fie vorba despre o schimbare drastica, cum ar fi cea a mobilierului sau culoarea peretilor, a draperiilor, etc. Desigur, sunt si acestea idei ce pot fi cu succes puse in practica. Atunci cand interesul este insa de a obtine o schimbare rapida si de impact, articolele decorative sunt cele mai la indemana si accesibile totodata.

Modelele care exista si care pot fi intrebuintate ca elemente decorative sunt dintre cele mai variate, asa cum le gasiti si in colectia Gold: decoratiune copac metalic, vaza de portelan, set de cani din portelan, oglinda cu picioar, pana decoratiune, frunze artificiale, figurine diverse, suport pentru flori, suport pentru umbrele, dar si tablouri pictate sau fotolii gold. Bineinteles, totul capata alt contur atunci cand combinatia dintre astfel de elemente si celelalte culori din incapere se sincronizeaza armonios.

Va asteptam in magazinul Decodepot pentru a descoperi si alte articole decorative in nuanta galben, care pot contura atmosfera visata in locuinta!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă