Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Fotoliu Mylie, nuanta rosu, 66x75x91 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibil la precomanda
  525267
 • 1130.36 lei
  Rosu/Natur

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Vă prezentăm fotoliul-begere MYLIE, în culoarea roșu puternic, cu picioare din lemn natural, creând o frumoasă coloristică în două tonuri. Spătarul înalt, cu o deschidere frumoasă la nivelul spatelui, are cusături verticale în stilul unei plăpumi ușoare, ceea ce conferă o frumusețe deosebită fotoliului, în combinație, bineînțeles, cu țesătura de catifea de înaltă calitate. Șezutul este confortabil ca răspuns la caracterul fotoliului, în timp ce caracteristica acestui fotoliu este că prezintă curbe puternice atât la înălțimea spatelui, cât și la nivelul brațelor. Este un fotoliu modern, care îmbină stilul și confortul, pe care îl puteți așeza lângă șemineu, la fereastră sau chiar în dormitor și vă puteți lăsa îmbrățișat de el.

Mini poveste: Povestea Bergerei (a se vedea bergere) începe undeva în 1720, în saloanele Palatului Versailles, în timpul lui Ludovic al XV-lea, unde era considerată sediul nobililor și al clasei superioare. Construcția sa din lemn special, combinată cu țesăturile luxoase ale vremii, îi dădea senzația unui tron. Încă din primii ani a fost considerat "regina" scaunelor, atât pentru intimitatea pe care o oferea cu brațele deschise, spătarul înalt și părțile laterale întoarse, cât și pentru dominația sa asupra spațiului ca element decorativ. Fotoliul Bergere și-a schimbat înfățișarea de-a lungul anilor (în funcție de sezon și de modă). Îmbrăcat în țesături florale, piele, multe modele diferite cu texturi diverse, chiar și Chesterfield. Deși de-a lungul anilor am văzut variații ale designului bergere, cum ar fi brațe îmbrăcate, spătare mai înalte, perne mai mari, ideea de bază a fotoliului mare și confortabil nu s-a schimbat niciodată. Un fotoliu mare și confortabil este adesea mai bun decât o canapea întreagă.

DIMENSIUNI:
66x75x91 cm.
Dimensiunile scaunului: 53x60 cm.
Înălțimea scaunului: 43 cm.
Înălțimea brațelor: 61,5 cm.

MATERIALE:
Cadrul din lemn al fotoliului este extrem de robust și durabil.

Picioarele sunt din lemn, ceea ce conferă, de asemenea, rezistență la greutate și la trecerea timpului, în timp ce în partea inferioară au capace din plastic pentru a proteja podeaua și picioarele însele de umiditate.

"Umpluturile" fotoliului, atât pe spătar, cât și pe șezut, sunt realizate din materiale din spumă de duritate medie, care oferă un suport premium pentru corp.

Întregul fotoliu este tapițat cu o țesătură de înaltă calitate și catifelată, oferind un aspect atractiv și un farmec sofisticat decorului camerei dvs. de zi. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să nu atragă atenția. Catifeaua este o țesătură care a fost îndrăgită în special de regii și împărații din secolele trecute, devenind astfel sinonimă cu luxul și farmecul. A inundat vitrinele celor mai mari magazine și este una dintre cele mai preferate alegeri ale celor mai renumiți decoratori din întreaga lume. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să îi reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.

ÎNTREȚINERE:
Datorită materialelor de construcție durabile, fotoliul este ușor de utilizat. De fapt, pentru a păstra catifeaua curată și pufoasă, este o idee bună să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației.

AVANTAJE:
-Construcție robustă
-Excelență estetică cu țesătura de catifea strălucitoare.
-Picioare înalte
-Asamblare ușoară

Produsul este livrat în ambalaj din fabrică cu instrucțiuni de asamblare

Greutate maximă suportată: 110 kg