Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu Cody, cadru metalic, nuanta verde/auriu, 57x60x75 cm

525336, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
57x60x75

Caracteristici generale

Material:
Metal/Velvet
Culoare:
Verde/Auriu

Dimensiuni

Greutate:
9.3
1217.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Fotoliul CODY este superb! Modern, confortabil și stabil! Culoarea dominantă este verde chiparos, în timp ce particularitatea sa este că se sprijină pe o bază metalică semicirculară aurie, cu mulți piloni verticali. Scaunul semicircular al fotoliului este confortabil și dă senzația că îmbrățișează corpul. Este o propunere simplă care se va potrivi aproape peste tot!

DIMENSIUNI:

57x60x75 cm.
Înălțimea scaunului: 40 cm.
Înălțimea brațelor: 48 cm.
Dimensiunea scaunului: 42x48 cm.

MATERIALE:
Baza fotoliului este din metal, în timp ce în partea inferioară există dopuri din plastic pentru a proteja podelele și pentru a proteja baza însăși de umiditate.

Scaunul este tapițat cu țesătură catifelată de calitate excelentă. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să atragă atenția. Catifeaua este o țesătură care a fost îndrăgită în special de regii și împărații din secolele trecute, devenind astfel sinonimă cu luxul și farmecul. A inundat vitrinele celor mai mari magazine și este una dintre alegerile preferate ale celor mai renumiți decoratori din întreaga lume. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să îi reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță

Mini poveste: Motivul pentru care catifeaua era un obiect doar pentru ochii regilor și împăraților era faptul că era fabricată în principal din fibre de mătase și, de fapt, cu un tratament foarte special, care necesita mult timp și un război de țesut special. Din fericire, astăzi lucrurile s-au schimbat, iar această țesătură minunată este la îndemâna oricui.

ÎNTREȚINERE:
În afară de ștergerea necesară a prafului, pentru a menține catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar teaca va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.

AVANTAJE:
-Construcție robustă.
-Design modern
-Superioritate estetică cu ajutorul țesăturii de catifea
-Facilitate de întreținere
-Asamblare ușoară cu instrucțiuni

*Produsul necesită asamblare.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii