Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu balansoar Paulina, tesatura din catifea, nuanta purple, 76x86x76 cm

525274, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
76x86x76

Caracteristici generale

Material:
Catifea/Metal
Culoare:
Purple/Negru

Dimensiuni

Greutate:
8.2
1043.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Scaunul balansoar  este exact ceea ce visează majoritatea oamenilor! Modern, confortabil și.... rocky! Culoarea dominantă este purple, în timp ce picioarele curbate sunt într-o culoare de lemn natural. Scaunul fotoliului este în formă de cuib, "îmbrățișând" frumos corpul, iar legătura dintre scaun și picioarele curbate din lemn se face cu un cadru metalic negru care se termină în 4 picioare metalice. Ce și-ar putea cere cineva mai mult pentru camera de zi?

DIMENSIUNI:
76x86x76 cm.
Înălțimea scaunului: 43 cm.
Dimensiunile scaunului: 44x47 cm.

MATERIALE:
Cadrul care leagă scaunul de frumoasele piese din lemn curbat, este un metal de mare rezistență.

Scaunul este tapițat cu o țesătură catifelată de calitate excelentă. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să nu atragă atenția. Catifeaua este o țesătură care a fost îndrăgită în special de regii și împărații din secolele trecute, devenind astfel sinonimă cu luxul și farmecul. A inundat vitrinele celor mai mari magazine și este una dintre cele mai preferate alegeri ale celor mai renumiți decoratori din întreaga lume. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să îi reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.

Mini poveste: Motivul pentru care catifeaua era un obiect doar pentru ochii regilor și împăraților era faptul că era fabricată în principal din fibre de mătase și, de fapt, cu un tratament foarte special, care necesita mult timp și un război de țesut special. Din fericire, astăzi lucrurile s-au schimbat, iar această țesătură minunată este la îndemâna oricui.

ÎNTREȚINERE:
Pentru a păstra catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar teaca va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.

AVANTAJE:
- Construcție robustă
- Design modern
- Superioritate estetică cu ajutorul țesăturii de catifea
- Ușurința de întreținere
- Raport calitate-preț uimitor
- Asamblare ușoară cu instrucțiuni

*Produsul vine în ambalajul din fabrică, neasamblat

Greutate maximă admisă: 100 kg

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii