Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Fotoliu Cody, cadru metalic, nuanta negru/auriu, 57x60x75 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibil la precomanda
  525335
 • 959.34 lei
  Negru/Auriu

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Fotoliul CODY este superb! Modern, confortabil și stabil! Culoarea dominantă este negrul, în timp ce particularitatea sa este că se sprijină pe o bază semicirculară din metal auriu cu mulți piloni verticali. Scaunul semicircular al fotoliului este confortabil și dă senzația că îmbrățișează corpul. Este o propunere simplă care se va potrivi aproape peste tot!

DIMENSIUNI:

57x60x75 cm.
Înălțimea scaunului: 40 cm.
Înălțimea brațelor: 48 cm.
Dimensiunea scaunului: 42x48 cm.

MATERIALE DE CONSTRUCȚIE:
Baza fotoliului este din metal, în timp ce în partea inferioară există dopuri din plastic pentru a proteja podelele și pentru a proteja baza însăși de umiditate.

Scaunul este tapițat cu țesătură catifelată de calitate excelentă. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să atragă atenția. Catifeaua este o țesătură care a fost îndrăgită în special de regii și împărații din secolele trecute, devenind astfel sinonimă cu luxul și farmecul. A inundat vitrinele celor mai mari magazine și este una dintre cele mai preferate alegeri ale celor mai renumiți decoratori din întreaga lume. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să îi reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.

Mini poveste: Motivul pentru care catifeaua era un obiect doar pentru ochii regilor și împăraților era faptul că era fabricată în principal din fibre de mătase și, de fapt, cu un tratament foarte special, care necesita mult timp și un război de țesut special. Din fericire, astăzi lucrurile s-au schimbat, iar această țesătură minunată este la îndemâna oricui.

ÎNTREȚINERE:
În afară de ștergerea necesară a prafului, pentru a menține catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar teaca va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.

AVANTAJE:
-Construcție robustă.
-Design modern
-Superioritate estetică cu ajutorul țesăturii de catifea
-Facilitate de întreținere
-Asamblare ușoară cu instrucțiuni

Produsul necesită asamblare.

Greutate maximă admisă: 110 kg