Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Fotoliu Marta, nuanta burgundy/natur, 77x86x95 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibilitate: in stoc
  525266
 • 1499.34 lei
  Burgundy/Natur
  +

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Fotoliul-Bergere MARTA, în frumoasa culoare burgundy, cu picioare din lemn natural, creând o colorare blândă în două tonuri. Spătarul înalt și curbat, cu cei 4 nasturi, conferă o frumusețe aparte fotoliului, în combinație, bineînțeles, cu țesătura de catifea de înaltă calitate. Perna de pe șezut este groasă și confortabilă răspunzând caracterului fotoliului, în timp ce caracteristica acestui fotoliu este curbura puternică, atât pe partea înaltă a spătarului, cât și pe brațe. Este un fotoliu modern, care îmbină stilul și confortul, iar dumneavoastră îl puteți amplasa lângă șemineu, lângă o fereastră sau chiar în dormitor și vă puteți lăsa îmbrățișat de el.

Mini poveste: Povestea Bergerei (a se vedea bergere) începe undeva în 1720, în saloanele Palatului Versailles, în timpul lui Ludovic al XV-lea, unde era considerată sediul nobililor și al clasei superioare. Construcția sa din lemn special, combinată cu țesăturile luxoase ale vremii, îi dădea senzația unui tron. Încă din primii ani a fost considerat "regina" scaunelor, atât pentru intimitatea pe care o oferea cu brațele deschise, spătarul înalt și părțile laterale întoarse, cât și pentru dominația sa asupra spațiului ca element decorativ. Fotoliul Bergere și-a schimbat înfățișarea de-a lungul anilor (în funcție de sezon și de modă). Îmbrăcat în țesături florale, piele, multe modele diferite cu texturi diverse, chiar și Chesterfield. Deși de-a lungul anilor am văzut variații ale designului bergere, cum ar fi brațe îmbrăcate, spătare mai înalte, perne mai mari, ideea de bază a fotoliului mare și confortabil nu s-a schimbat niciodată. Un fotoliu mare și confortabil este adesea mai bun decât o canapea întreagă.

DIMENSIUNI:
77x86x95H cm.
Înălțimea scaunului: 48 cm.
Înălțimea brațelor: 59 cm.
Dimensiunile scaunului: 52x60 cm.
Grosimea pernei: 13 cm.

MATERIALE:
Cadrul din lemn al fotoliului este extrem de robust și durabil.

Picioarele sunt din lemn, ceea ce conferă, de asemenea, rezistență la greutate și la trecerea timpului, în timp ce în partea inferioară au capace din plastic pentru a proteja podeaua și picioarele însele de umiditate.

"Umpluturile" fotoliului, atât pe spătar, cât și pe perna scaunului, sunt realizate din materiale din spumă de duritate medie, care oferă un suport premium pentru corp.

Întregul fotoliu este tapițat cu o țesătură de înaltă calitate și catifelată, oferind un aspect atractiv și un farmec sofisticat decorului livingului dumneavoastră. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să nu atragă atenția. Catifeaua este o țesătură care a fost îndrăgită în special de regii și împărații din secolele trecute, devenind astfel sinonimă cu luxul și farmecul. A inundat vitrinele celor mai mari magazine și este una dintre cele mai preferate alegeri ale celor mai renumiți decoratori din întreaga lume. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să îi reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.

ÎNTREȚINERE:
Datorită materialelor de construcție durabile, fotoliul este ușor de utilizat. De fapt, pentru a păstra catifeaua curată și pufoasă, este o idee bună să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Vei vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar teaca va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.
O alegere ideală pentru curățarea catifelei este și pielea (adică cârpele cu care uscăm mașina).

Produsul necesită asamblare.

Greutate maximă admisă: 110 kg