Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu Mylie, nuanta albastra, 66X75X91 cm

534904, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
66X75X91

Caracteristici generale

Material:
Catifea/Lemn
Culoare:
Albastru

Dimensiuni

Greutate:
13
1130.36 Lei
Precomandă
Livrare 14-21 zile

Descriere

Fotoliul bergere MYLIE, într-o nuanță de albastru izbitor, cu picioare din lemn natural, creând o frumoasă coloristică bicoloră. Spătarul înalt, cu o deschidere frumoasă la nivelul spatelui, are cusături verticale în stil de matlasare ușoară, ceea ce conferă o frumusețe deosebită fotoliului în combinație, bineînțeles, cu țesătura de catifea de înaltă calitate. Șezutul este confortabil ca răspuns la caracterul fotoliului, în timp ce caracteristica acestui fotoliu este că prezintă curbe puternice atât la înălțimea spatelui, cât și la nivelul brațelor. Este un fotoliu modern, care îmbină stilul și confortul, iar dumneavoastră îl puteți amplasa lângă șemineu, la fereastră sau chiar în dormitor și vă puteți lăsa îmbrățișat de el.

Mini poveste: Povestea Bergerei începe undeva în 1720, în saloanele Palatului Versailles, în timpul lui Ludovic al XV-lea, unde era considerată sediul nobililor și al clasei superioare. Construcția sa din lemn special, combinată cu țesăturile luxoase ale vremii, îi dădea senzația unui tron. Încă din primii ani a fost considerat "regina" scaunelor, atât pentru intimitatea pe care o oferea cu brațele deschise, spătarul înalt și părțile laterale întoarse, cât și pentru dominația sa asupra spațiului ca element decorativ. Fotoliul Bergere și-a schimbat înfățișarea de-a lungul anilor (în funcție de sezon și de modă). Îmbrăcat în țesături florale, piele, multe modele diferite cu texturi diverse, chiar și Chesterfield. Deși de-a lungul anilor am văzut variații ale designului bergere, cum ar fi brațe îmbrăcate, spătare mai înalte, perne mai mari, ideea de bază a fotoliului mare și confortabil nu s-a schimbat niciodată. Un fotoliu mare și confortabil este adesea mai bun decât o canapea întreagă.

DIMENSIUNI:
66x75x91 cm.
Dimensiunile scaunului: 53x60 cm.
Înălțimea scaunului: 43 cm.
Înălțimea brațelor: 61 cm.

MATERIALE DE CONSTRUCȚIE:
Cadrul din lemn al fotoliului este extrem de robust și durabil.
Picioarele sunt din lemn, ceea ce conferă, de asemenea, rezistență la greutate și la trecerea timpului, în timp ce în partea de jos au capace din plastic pentru a proteja podeaua și picioarele în sine de umiditate.
"Umpluturile" fotoliului, atât pe spătar, cât și pe șezut, sunt realizate din materiale din spumă de duritate medie, care oferă un suport premium pentru corp.
Întregul fotoliu este tapițat cu o țesătură de înaltă calitate și catifelată, oferind un aspect atractiv și un farmec sofisticat decorului livingului dumneavoastră. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să-i reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.

ÎNTREȚINERE:
Datorită materialelor de construcție durabile, fotoliul este ușor de utilizat. De fapt, pentru a păstra catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și aspirați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar catifeaua va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.
O alegere ideală pentru curățarea catifelei este și pielea (adică cârpele cu care uscăm mașina).

Produsul necesită asamblare.

Greutate maximă admisă: 110 kg

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii