Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu profesional Theresa, nuanta neagra, 56x60x84 cm

533938, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
56x60x84

Caracteristici generale

Material:
Nabuc/Lemn
Culoare:
Negru

Dimensiuni

Greutate:
8.5
869.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Theresa este un fotoliu în nuanță aurie cu picioare din lemn negru. Un fotoliu care dă un aer de lux oricărui spațiu de afaceri. Simplu, de înaltă calitate și elegant, va atrage cu siguranță privirile. Spătarul cu design matlasat care îmbrățișează corpul creând brațe pe laterale, conferă fotoliului un caracter special și confirmă impresia de lux pe care o dă de la prima vedere.

SPECIFICAȚII: Dimensiuni generale: Dimensiuni generale: 56x60x84H cm. Dimensiuni scaun: 48x49 cm. Dimensiunea spătarului: 42x39 cm. Înălțimea scaunului: 47 cm. Înălțimea brațelor: 71 cm. Grosimea spumei scaunului: 3,7 cm. Grosimea lemnului din spate: 0,9 cm. Densitatea spumei scaunului: 22 Dns (moale până la mediu tare). Grosimea lemnului scaunului: 2,5 cm.

MATERIAL: Fotoliul este tapițat cu țesătură de tip năbuc. Cadrul fotoliului este realizat din lemn, oferind rezistență la greutate, uzură și, implicit, la trecerea timpului. Picioarele sunt, de asemenea, realizate din lemn, iar capetele picioarelor au capace din plastic pentru a proteja orice podea. Umplutura spătarului și a scaunului este alcătuită din material spumă, care este deosebit de confortabil pentru ore lungi de utilizare.

ÎNTREȚINERE: Cadrul din lemn nu necesită o întreținere specială, în afară de o ștergere cu o cârpă umedă. Țesătura de tip năbuc nu are sensibilitățile altor tipuri de căptușeală, așa că acest lucru, la rândul său, nu reprezintă o problemă în ceea ce privește întreținerea și curățarea sa. O ștergere cu o cârpă umedă este de obicei suficientă pentru o curățare adecvată. Este bine să evitați înălbitorii.

AVANTAJE: Construcția robustă a fotoliului, combinată cu durabilitatea și ușurința de întreținere și curățare, îl fac o alegere ideală pentru spațiile profesionale și mai ales pentru spațiile de catering, unde viteza de curățare este extrem de importantă.

Greutate maxima admisa: 110 kg

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii