Contacteaza-ne: 0771 079 952

Scaun profesional Zizi, nuanta maro/auriu, 52x62x92 cm

534768, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
52x62x92

Caracteristici generale

Material:
Metal/Catifea
Culoare:
Maro/Auriu

Dimensiuni

Greutate:
7.3
753.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Acesta este scaunul ZIZI, destinat în principal uzului profesional, de culoare maro cu "granulație" aurie, cu baza metalică de culoare aurie și dispusă în cruce, în locul picioarelor clasice. Dispune de un spătar înalt și curbat, care oferă confort și practicitate, la fel ca și scaunul din material de spumă de duritate medie.

DIMENSIUNI:
52x62x92H cm.
Înălțimea scaunului: 46 cm.
Dimensiunile scaunului: 50x48 cm.
Dimensiuni spătar: 37x48 cm.

MATERIALE:
Cadrul fotoliului este metalic, ceea ce îl face solid și durabil.
Perna fotoliului este tapițată cu catifea de înaltă calitate. Catifeaua este țesătura care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Fie că acoperă suprafețe mici sau mari, nu poate să nu-și facă simțită prezența în spațiu și să nu atragă atenția. Este o țesătură moale, relaxată, încântătoare și elegantă, căreia este imposibil să-i reziști. Lucrul pozitiv este că se poate armoniza cu ușurință cu orice tip de decor, conferind spațiului rafinament și eleganță.
Mini poveste: Motivul pentru care catifeaua obișnuia să fie un obiect doar pentru ochii regilor și împăraților, era faptul că era confecționată în principal din fibre de mătase și de fapt cu un tratament foarte special, care necesita mult timp și un război de țesut special. Din fericire, astăzi lucrurile s-au schimbat, iar această țesătură minunată este la îndemâna oricui.

ÎNTREȚINERE:
Datorită materialelor de construcție durabile, fotoliul este ușor de utilizat. Pentru a păstra catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar tesatura va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.

AVANTAJE:
-Construcție robustă.
-Picioare înalte
-Asamblare ușoară cu instrucțiuni de asamblare

Produsul este livrat în ambalaj din fabrică.

Greutate maxima admisa: 110 kg

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii