Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu Chesterfield din catifea, nuanta roz pudra/negru 87x88x100 cm

615051, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
87x88x100

Caracteristici generale

Material:
Catifea
Culoare:
Roz pudra/Negru

Dimensiuni

Greutate:
17
2644.22 Lei
Precomandă
Livrare 14-21 zile

Descriere

Acest fotoliu este un model Bergere si este tapitat cu catifea intr-o nuanta deosebita de roz prafuit cu picioare din polipropilenă de culoare neagră cu detalii auri. Caracteristica care face ca acest fotoliu să iasă în evidență este faptul că designul său în stil Chesterfield îi conferă un sentiment de prestigiu și lux oriunde este folosit. Caracteristica principală a acestui fotoliu este căptușeala cu o frumoasă țesătură catifelată, care pe spătar este într-un stil matlasat adânc.

Mini poveste: Povestea bergerei (vezi bergere) începe undeva în 1720, în saloanele Palatului Versailles din timpul lui Ludovic al XV-lea, unde era considerată scaunul nobililor și al clasei superioare. Construcția sa din lemn special, combinată cu țesăturile luxoase ale vremii, îi dădea senzația unui tron. Încă din primii ani a fost considerat "regina" scaunelor, atât pentru intimitatea pe care o oferea cu brațele deschise, spătarul înalt și părțile laterale întoarse, cât și pentru dominația sa asupra spațiului ca element decorativ. Fotoliul Bergere și-a schimbat înfățișarea de-a lungul anilor (în funcție de sezon și de modă). Îmbrăcat în țesături florale, piele, multe modele diferite cu texturi diverse, chiar și Chesterfield. Deși de-a lungul anilor au apărut diverse variații ale designului bergere, cum ar fi brațe îmbrăcate, spătare mai înalte, perne mai mari, ideea de bază a fotoliului mare și confortabil nu s-a schimbat niciodată. Un fotoliu mare și confortabil este adesea mai bun decât o canapea întreagă.

Informații: Matlasarea este un tip de țesătură sau o tehnică de cusut în care cusăturile formează diverse modele și pliuri sau umflături. În quilting, țesătura este ca un "gonflabil" care este ținut de cusături care "scufundă" țesătura. Astfel, în quilting se creează multe mici umflături care ies în evidență unele față de altele prin cusături. Aceste umflături pot fi diamante, pătrate, dungi, precum și multe alte modele. Scopul acestui stil este de a sparge monotonia prin crearea unor modele diferite pe țesătură. Acest lucru îmbunătățește imaginea de ansamblu a obiectului. Oferă un sentiment de lux și de detaliu în design.

Caracteristicile stilului Chesterfield sunt soliditatea, țesătura adânc împăturită, tapițeria din piele sau imitație de piele, scaunul jos și colțurile rotunjite. Este important de știut că prin "Chesterfield" ne referim la un stil de mobilier și nu la o anumită marcă de mobilier.

DIMENSIUNI:
87x88x100 cm.
Dimensiunile scaunului: 45x58 cm.
Dimensiuni spătar: 88x68 cm.
Înălțimea picioarelor: 20 cm.
Înălțimea scaunului: 40 cm.
Înălțimea brațelor: 64 cm.

MATERIALE:
Cadrul fotoliului este realizat din lemn de calitate excelentă, ceea ce îi conferă soliditate și o mare durabilitate.

Picioarele sunt realizate din polipropilenă de calitate excelentă. Polipropilena este deosebit de rezistentă la greutate și la apă, în timp ce are o rezistență mare la temperaturi de până la 125 de grade Celsius. De asemenea, durabilitatea sa nu se limitează la greutate, apă și temperatură, ci este neobișnuit de rezistentă la mulți solvenți chimici, acizi și baze.

ÎNTREȚINERE:
Datorită materialelor de construcție durabile, fotoliul este ușor de utilizat. Pentru a menține catifeaua curată și pufoasă, este bine să o aspirați o dată pe săptămână. Atașați o perie moale, setați programul blând al aspiratorului și măturați întreaga suprafață în direcția granulației. Veți vedea că imediat praful va fi îndepărtat, iar catifeaua va fi ca nouă.
În niciun caz nu trebuie să frecați o țesătură de catifea. Chiar dacă trebuie să îndepărtați o pată, nu o frecați. Umeziți o cârpă moale cu apă și tamponați local pe pată.

Fabricat în Europa
Produsul este livrat în ambalaj de fabrică (se înșurubează doar picioarele)

Greutate maxima admisa: 120 kg

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii