Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Scaun profesional Agustin, nuanta verde/negru, 50x66x92 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibil la precomanda
  533714
 • 834.56 lei
  Verde/Negru

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Acesta este un scaun in nuanta verde cu picioare din lemn negru. Extremitatea inferioară a picioarelor scaunului este colorată în auriu, oferind o perspectivă elegantă. Acest scaun oferă un efect de lux în orice loc profesional. Calitatea sa simplă și elegantă va atrage atenția tuturor. Partea din spate a spătarului scaunului este matlasată și oferă un caracter special acestui scaun, conferind astfel impresia de lux.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Dimensiuni generale: 50x66x92 cm

Dimensiuni: 50x66x92 cm.

Dimensiunile scaunului: 50x48 cm.

Dimensiuni spătar: 40x49 cm.

Înălțimea scaunului: 47 cm.

Grosimea spumei de șezut: 3,7 cm.

Grosimea cadrului spătarului: 0,9 cm.

Densitatea spumei de șezut: 22 Dns (moale până la mediu tare).

Grosimea cadrului de șezut: 2,5 cm.

MATERIAL: Acest scaun este căptușit cu țesătură de tip nubuc. Cadrul acestui scaun este fabricat din lemn. Ca urmare, greutatea și rezistența la uzură sunt impecabile, ceea ce îl face rezistent și la trecerea timpului! Picioarele sunt, de asemenea, din lemn, iar extremitățile lor sunt echipate cu dopuri din plastic pentru cea mai bună protecție a oricărui tip de podea. Scaunul și spătarul scaunului sunt căptușite cu spumă, aducand un plus de confort pentru ore lungi de utilizare.

ÎNTREȚINERE:

Cadrul din lemn nu necesită nicio îngrijire specială. Doar o stergere cu o cârpă umedă va fi suficientă. Țesătura sintetică nu are sensibilitățile altor tipuri de tapițerie, așa că, la rândul său, nu creează probleme în ceea ce privește întreținerea și curățarea acesteia. O ștergere cu o cârpă umedă este, de obicei, suficientă pentru o curățare adecvată.

A nu se folosi inalbitori!

AVANTAJE: Construcția robustă a acestui scaun, combinată cu durabilitatea și ușurința în întreținerea și curățarea sa, îl fac alegerea ideală pentru locurile profesionale și întreprinderi. Se potrivește perfect pentru locurile de luat masa, unde rapiditatea și ușurința de curățare sunt de cea mai mare importanță.

Greutate maxima admisa: 110 kg