Contacteaza-ne: 0771 079 952

Masa conica Allegra, 3 picioare, nuanta alba, 47x45 cm

610358, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
47x45

Caracteristici generale

Material:
Ratan/Sticla/Metal
Culoare:
Alb

Dimensiuni

Greutate:
4.5
173.94 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

ALLEGRA este o masă auxiliară joasă și rotundă, destinată în principal utilizării profesionale. Se sprijină pe o bază cu 3 picioare din metal alb. Masa este conică din ratan natural de culoare albă, iar suprafața este din sticlă securizată. O masă frumoasă, care, dacă este combinată cu scaunele din aceeași gamă, va ocupa un loc aparte în spațiul dumneavoastră.

DIMENSIUNI:
47x45 cm.

MATERIALE:
Baza cu 3 picioare este realizată din metal masiv de 13 mm, ceea ce îi conferă durabilitate și dispune de dopuri de plastic la baza picioarelor pentru a proteja podelele.
Masa este fabricată din ratan natural. Ratanul cultivat în S.E. Asiei este materialul de cea mai bună calitate și mai durabil decât cele similare cultivate în alte regiuni.
Sticla de la suprafață este securizată, tratată termic sau chimic în mod corespunzător pentru a-i crește rezistența. Călirea pune suprafețele exterioare în compresie și suprafețele interioare în tensiune, creând această sticlă incasabilă, a cărei caracteristică este că, atunci când ajunge în cele din urmă la un punct de rupere, se sparge în nenumărate bucăți sferice mici și nenumărate.

ÎNTREȚINERE:
Toate materialele de construcție sunt ușor de utilizat, ceea ce face ca întreținerea să fie foarte ușoară. Tot ce are nevoie este o ștergere a prafului și, atunci când este necesar, o curățare cu o cârpă umedă.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii