Contacteaza-ne: 0771 079 952

Masa conica Allegra, 3 picioare, natur/alb, 47x45 cm

610356, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
47x45

Caracteristici generale

Material:
Ratan/Sticla/Metal
Culoare:
Natur/Alb

Dimensiuni

Greutate:
4.5
260.36 Lei
Natur/Alb
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

ALLEGRA este o masă auxiliară joasă și rotundă, destinată în principal utilizării profesionale. Se sprijină pe o bază cu 3 picioare din metal alb. Masa este conică din ratan natural de culoare naturală, iar suprafața sa este din sticlă securizată. O masă frumoasă, care, dacă este combinată cu scaunele din aceeași gamă, va ocupa un loc minunat în spațiul dvs.

DIMENSIUNI:
47x45cm.

MATERIALE:
Baza cu 3 picioare este realizată din metal masiv de 13 mm, ceea ce îi conferă durabilitate și dispune de dopuri de plastic la baza picioarelor pentru a proteja podelele.
Masa este fabricată din ratan natural. De fapt, ratanul cultivat în S.E. Asia este materialul de cea mai bună calitate și mai durabil decât cele similare cultivate în alte regiuni.
Sticla de la suprafață este așa-numita sticlă "incasabilă". Aceasta înseamnă că a fost tratată termic sau chimic în mod corespunzător pentru a-i crește rezistența în comparație cu sticla normală. Călirea pune suprafețele exterioare în compresie și suprafețele interioare în tensiune, creând această sticlă incasabilă, a cărei caracteristică este că, atunci când ajunge în cele din urmă la un punct de rupere, se sparge în nenumărate bucăți sferice mici și nenumărate.

ÎNTREȚINERE:

Se sterge praful in mod regulat cu o carpa umeda.


Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii