Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Fotoliu polipropilena, perforat, nuanta capuccino, 58.5x60x79.5 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibil la precomanda
  615179
 • 179.34 lei
  Capuccino

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Fotoliu din polipropilenă de culoare capuccino. Propunere ideală pentru utilizare în aer liber, fie profesională (săli de banchet, firme de catering etc.), fie pentru uz casnic. Scaunul este format dintr-un ansamblu modelat "perforat" pentru o mai bună ventilație, în timp ce cotierele sunt înalte și relativ late, oferind astfel confort în timpul utilizării. De asemenea, spătarul și scaunul de înălțime medie au dimensiuni satisfăcătoare și sunt cu siguranță pe placul tuturor celor care se așează în acest scaun.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Dimensiuni.
Dimensiunile scaunului: 46x46 cm.
Dimensiuni spătar: 44x41 cm.
Înălțimea scaunului: 45 cm.
Înălțimea cotierei: 67 cm.

MATERIALE:
Scaunul este fabricat din polipropilenă 100% de înaltă calitate. Polipropilena este foarte rezistentă la greutate și la apă și este foarte rezistentă la temperaturi de până la 125 de grade Celsius. De asemenea, durabilitatea sa nu se limitează la greutate, apă și temperatură, ci este neobișnuit de rezistentă la mulți solvenți chimici, acizi și baze.

ÎNTREȚINERE:
Scaunele din polipropilenă se curăță ușor cu o cârpă umedă. De fapt, dacă se află în aer liber, pot fi curățate direct cu apă curentă.

AVANTAJE:
Scaunul din polipropilenă are numai avantaje și este o alegere excelentă pentru spațiile comerciale exterioare. În special, dimensiunile sale relativ convenabile și durabilitatea sa fac din el cea mai bună alegere pentru sălile de banchet sau companiile de catering, sau pentru orice spațiu în aer liber, datorită ușurinței mari de stivuire în număr mare. Dar cel mai important lucru despre polipropilenă este faptul că este ecologică, deoarece este reciclabilă.

Greutate maxima admisa: 110 kg

Produse recomandate