Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

 • Biblioteca Tars, nuanta sonoma/alb, 84x24x157 cm

  Scrie o recenzie
 • Disponibilitate: in stoc
  533980
 • 329.34 lei
  +

  Transport Gratuit

  Livrare gratuita la comenzi de peste 350lei. Afla mai multe

  Sport telefonic

  Suport telefonic disponibil, gata sa raspunde la orice intrebare 0771 079 952

  Cum platesc?

  Metode diverse de plata disponibile, inclusiv card bancar. Afla mai multe

  Garantie

  Garantie de calitate pentru toate produsele noastre. Afla mai multe

Descriere

Biblioteca TARS este o propunere modernă pentru biroul dumneavoastră sau oriunde doriți să amplasați o bibliotecă. Dispune de 5 rafturi care nu ocupă întreaga lungime a bibliotecii, ci sunt susținute de tije metalice, iar dimensiunile sale o fac convenabilă pentru multe spații. Culoarea sa este sonoma cu tije albe.

DIMENSIUNI:
84x24x157H cm.

MATERIALE:
Întreaga bibliotecă este fabricată din melamină de calitate excelentă, cu o grosime de 15 mm. Melamina este un tip de lemn sub formă de plăci aglomerate. Plăcile aglomerate sunt produse care au forma unui panou și provin din sudarea, prin presare, a unor bucăți mici de lemn (de obicei, brad, fag, molid etc.) cu ajutorul diferitelor lichide rășinoase. Plăcile aglomerate sunt apoi acoperite, de obicei cu materiale sintetice, cum ar fi foi de hârtie dură (melamină). Ca material, este foarte durabil și cu o duritate mare. Așadar, este un material sintetic cu o suprafață foarte dură, ceea ce îl face foarte rezistent la zgârieturi, abraziune și pete.

Tijele metalice au o dimensiune de 6 mm și sunt acoperite cu pulbere. Acoperirea cu pulbere este un proces de acoperire uscată utilizat ca un finisaj metalic. Acesta constă în aplicarea de pulbere uscată printr-un proces electrostatic, care este apoi "lipită" de metal prin căldură.

ÎNTREȚINERE:
Melamina, care este materialul de construcție, este foarte ușor de curățat de pete datorită suprafeței sale dure. Puteți șterge toate suprafețele cu o cârpă umedă, iar acest lucru este suficient pentru ca biblioteca dvs. să arate din nou ca nouă. Pentru petele persistente puteți folosi un detergent blând.

Produsul este disponibil neasamblat, în ambalaj din fabrică.