Contacteaza-ne: 0771 079 952

Biblioteca, nuanta alba, 120x30x123,6 cm

533998, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
120x30x123,6

Caracteristici generale

Material:
Melamina
Culoare:
Alb

Dimensiuni

Greutate:
27.1
521.36 Lei
Precomandă
Livrare 14-21 zile

Descriere

Această biblioteca este o propunere modernă pentru biroul dumneavoastră sau oriunde doriți să amplasați o bibliotecă. Dispune de 10 poziții de depozitare în formă de scară pătrată (cutii), fără panou posterior, iar dimensiunile sale o fac convenabilă pentru multe spații. Culoarea sa este albă. Designul său unic și modern atrage atenția și pune în evidență fiecare obiect așezat pe ea dar în același timp, vă permite să vă păstrați spațiul în ordine.

DIMENSIUNI:
120x30x123,6H cm.

MATERIALE:
Întreaga bibliotecă este fabricată din melamină de o calitate excelentă, cu o grosime de 15 mm. Melamina este un tip de lemn sub formă de plăci aglomerate. Plăcile aglomerate sunt produse care au forma unui panou și care provin din sudarea, prin presare, a unor bucăți mici de lemn (de obicei brad, fag, molid etc.) cu ajutorul diferitelor lichide rășinoase. Plăcile aglomerate sunt apoi acoperite, de obicei cu materiale sintetice, cum ar fi foi de hârtie dură (melamină). Ca material, este foarte durabil și cu o duritate mare. Așadar, este un material sintetic cu o suprafață foarte dură, ceea ce îl face foarte rezistent la zgârieturi, abraziune și pete.

ÎNTREȚINERE:
Melamina, este foarte ușor de curățat de pete datorită suprafeței sale dure. Puteți șterge toate suprafețele cu o cârpă umedă, iar acest lucru este suficient pentru ca biblioteca dvs. să arate din nou ca nouă. Pentru petele persistente puteți folosi un detergent blând.

AVANTAJE:
-Construcție stabilă
-Mobilier frumos din punct de vedere estetic
-Dimensiuni convenabile
-Spațiu de depozitare

Produsul este disponibil neasamblat, în ambalaj din fabrică

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii