Termeni si conditii

 1. Informare

Site-ul https://www.decodepot.ro este proprietatea companiei DECOCULT SRL, societate romana cu sediul in Brasov, Strada Graurului nr. 7, etaj 3, ap. 46, judet Brasov, telefon: 0748 919711 inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Brasov sub nr. J08/1716/2015, avand codul fiscal nr. RO 35134277, ce poate fi contactata la adresa de email office@decodepot.ro.

Pentru orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele si serviciile furnizate de compania DECOCULT SRL disponibile online, ne puteti contacta la telefon 0748 919711, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Prin utilizarea site-ului https://www.decodepot.ro si/sau al oricarui alt serviciu si/sau produs oferit, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Site-ul https://www.decodepot.ro se supune legilor din Romania. Reproducerea informatiilor din cadrul site-ului este strict interzisa fara acordul proprietarului si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Tentativele de accesare administrativa a site-ului sunt considerate frauduloase si pot declansa urmarirea penala.

Compania DECOCULT SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si a revizui in orice moment politica de utilizare, fara o notificare prealabila. Va rugam sa urmariti periodic eventualele modificari aparute.

Compania DECOCULT SRL va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creeaza obligatii contractuale si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce il prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Deasemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa compania face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

 1. Definitii:

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITEreprezinta SITE-ul Internet apartinand DECOCULT SRL, care se afla la adresa https://www.decodepot.ro, prin intermediul caruia CUMPARATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre DECOCULT SRL in reteaua magazinelor DECOCULT SRL.

DecoDepot: reprezinta brand-ul comercial sub care functioneaza compania DECOCULT SRL, cu sediul in Brasov, Strada Graurului nr. 7, etaj 3, ap. 46, judet Brasov, telefon: 0748 919711 inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Brasov sub nr. J08/1716/2015, avand codul fiscal nr. RO 35134277.

CUMPARATOR – persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o COMANDA si este inscrisa in partea introductiva a facturii sub titlul CUMPARATOR (sau imputernicitul acestuia).

VANZATOR – societatea comerciala DECOCULT SRL, societate romana cu sediul in Brasov, Strada Graurului nr. 7, etaj 3, ap. 46, judet Brasov, telefon: 0748 919711, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Brasov sub nr. J08/1716/2015, avand codul fiscal nr. RO 35134277 si inscrisa in partea introductiva a facturii sub titlul de Furnizor.

UTILIZATOR – Persoana fizica care are sau obtine acces la SITE, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre DECOCULT SRL si acesta.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la COMANDA.

PRODUSE SI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI si sunt reprezentate prin mobilier si/sau decoratiuni achizitionate de catre CUMPARATOR, care corespund descrierii din cataloagele si documentatia producatorilor, ale caror caracteristici au fost agreate de CUMPARATORsi inscrise in comanda, respectiv factura.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze PRODUSELE SI SERVICIILE si CUMPARATORUL este de acord sa primeasca aceste PRODUSE SI SERVICII si sa faca plata acestora.

CONTRACT – o comanda valida, confirmata de catre VANZATOR; orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

SPECIFICATII – toate specificatiile si/sau descrierile PRODUSELOR SI SERVICIILOR asa cum sunt precizate in COMANDA.

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre DECOCULT SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea societatii cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/serviciu de catre DECOCULT SRL catre CUMPARATOR, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre DECOCULT SRL sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

Drepturile consumatorilor sunt prevazute in Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, in special in art. 9-14 si nu sunt afectate prin acesti Termeni si Conditii.

 1. Politica de vanzare pentru site-ul https://www.decodepot.ro

Prin lansarea unei comenzi pe site, CUMPARATORUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care VANZATORUL isi deruleaza operatiunile pe site.

VANZATORUL va informa CUMPARATORUL, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferme ale comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Daca Vanzatorul confirma explicit o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail, SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului, precum si a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

In lipsa unei confirmari exprese din partea Vanzatorului, prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, si documentele fiscale. (Factura de marfa si respectiv Factura de servicii).

Obiectul Contractului – il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului – clientul se inregistreaza in SITE pe baza unui user si a unei parole unice, selecteaza produsele, isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului online https://www.decodepot.ro, apoi apasa butonul „Adauga in Cos.” In „Cosul meu”, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului „Finalizeaza comanda”. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

Pretul Contractului – il constituie pretul vanzarii Produselor, respectiv prestarii Serviciilor, cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE- ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii.

Facturarea produselor/serviciilorfacturarea produselor/serviciilor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de CUMPARATOR in formularul destinat. DECOCULT SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de CUMPARATOR pentru factura. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise in limitele precizate.

Modalitati de plata – pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului: plata online cu card ( card personal sau al societatii cumparatoare, in conditii de deplina securitate, fara a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzactii; platile se realizeaza prin intermediul EuPlatesc.ro); ordin de plata (in baza facturii proforme emise de catre Vanzator in contul RO46RNCB0053148164650001, deschis la BCR Brasov); numerar la livrare (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea).

Livrarea Produselor – livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CUMPARATOR in formularul de comanda, utilizand curieratul extern.

Pretul livrarii produselor practicat de DECOCULT SRL este de 15 RON (inclusiv TVA) daca coletul are greutatea de pana la 3 (trei) kg, crescand proportional cu greutatea coletului cu 1 RON/fiecare kilogram suplimentar. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Cumparatorului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. DECOCULT SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Cumparatorul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Cumparatorul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.In anumite conditii DECOCULT SRL poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale).

Taxa transport:

 • Taxa transport comanda < 350 lei, categoriile de decoratiuni = 22 lei
 • Taxa transport comanda >= 350 lei, categoriile de decoratiuni = Gratuit
 • Taxa transport comanda < 800 lei, categoria Mobilier si Mobila de gradina = 35 lei
 • Taxa transport comanda >= 800 lei, categoria Mobilier si Mobila de gradina = Gratuit

Produsele se afla in ambalaj sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta. Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticla). Vanzatorul este obligat sa demonstreze Cumparatorului, la cererea acestuia, modul de utilizare si functionare a produselor cumparate, prin scheme si instructiuni de montaj. Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 3 zile lucratoare. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe SITE cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.Pentru conciliere interna gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa office@decodepot.ro si ne angajam sa va raspundem in maxim 24 de ore la solicitarea dumneavoastra.

 1. Politica de returnare
Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:
– furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.
Comunicarea deciziei privind retragerea se efectueaza prin notificare scrisa si transmisa la adresa magazinului sau e-mail: office@decodepot.ro sau prin exprimarea deciziei de retragere printr-o declaratie neechivoca, transmisa Vanzatorului pe un suport durabil, urmand ca societatea DECOCULT SRL sa confirme prin posta electronica primirea deciziei de retragere. In cazul exercitarii dreptului de retragere, CUMPARATORul are obligatia de a returna sau de a inmana produsele Vanzatorului, in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere. Produsele se transmit la punctul de lucru al Vanzatorului, respectiv: DECOCULT SRL, Str. Poienelor nr.8, CP 500419, Brasov, prin curierat rapid, pe cheltuiala consumatorului. CUMPARATORUL este de acord ca sumele cuvenite ca urmare a retragerii din contract, sa se ramburseze prin virament bancar, in contul specificat de CUMPARATOR sau comunicat impreuna cu exprimarea deciziei de retragere din contract.
Dreptul de retragere poate fi exercitat de catre consumator doar in cazul contractelor incheiate la distanta, de pe site-ul https://www.decodepot.ro, produsul returnat este intact, iar continutul pachetului produsului este complet. Nu vor fi acceptate produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre consumator: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu vor fi acceptate produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile. In cazul exercitarii de catre CUMPARATOR a dreptului de retragere dintr-un contract care presupune furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de CUMPARATOR sau personalizate in mod clar, DECOCULT SRL nu va returna contravaloarea avansului.

In cazul in care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@decodepot.ro .

 1. Garantie si service
Produsele vandute si livrate in magazinele DECOCULT SRL si pe site-ul https://www.decodepot.ro beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele comercializate sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Garantiile DECOCULT SRL nu afecteaza in nici un mod drepturile legale ale consumatorilor persoane fizice, asa cum sunt stabilite prin dispozitiile Legii nr. 449/2003, actualizata. DECOCULT SRL se angajeaza sa garanteze conformitatea bunurilor achizitionate. Conform prevederilor legale, consumatorii (respectiv persoanele fizice sau grupul de persoane fizice constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale sau liberale), intr-un termen de 2 ani de la livrarea produsului, vor avea dreptul:
* sa ceara repararea produsului sau inlocuirea acestuia, fara plata, intr-o perioada de timp rezonabila ce nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care a fost adusa la cunostinta lipsa conformitatii, cu exceptia situatiei cand aceasta masura este imposibila (daca nu se pot asigura produse identice pentru inlocuire) sau disproportionata (daca impune costuri nerezonabile vanzatorului);
* sa ceara reducerea corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in cazul in care nu beneficiaza de repararea, inlocuirea produsului sau masurile reparatorii nu au fost luate intr-o perioada rezonabila. Rezolutiunea nu este posibila daca lipsa conformitatii este minora.
Durata garantiei:
1. Garantia generala de conformitate este de 2 ani pentru obiectele decorative. Conditiile garantiei sunt stabilite tinand cont de faptul ca produsul se va uza de-a lungul anilor in conditii normale.
2. Garantia comerciala este cea valabila la momentul achizitiei produsului si este de 30 de zile pentru tesaturi, tricotaje, confectii, sticlarie, ceramica, portelan, corpuri de iluminat (defectare sub durata minima de functionare declarata de producatori, legaturi electrice interne intrerupte, imbinari nerezistente).

In aceasta perioada, daca deficientele nu sunt imputabile Cumparatorului, DECOCULT SRL isi asuma responsabilitatea repararii sau inlocuirii produsului pe cheltuiala sa. Dupa efectuarea livrarii Cumparatorul nu mai poate invoca deficiente cantitative sau deficiente pe care, in mod rezonabil, nu putea sa nu le vada la momentul livrarii (ciobituri, zgarieturi, rosaturi, fire trase, componente indoite, pete de murdarie etc.). Spargerea produselor sau componentelor din sticla sau zgarierea produselor dupa receptie sunt riscuri asumate integral de Cumparator.

Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa prezentati bonul de casa sau factura fiscala a produsului cumparat.
Contact pentru garantii: DECOCULT SRL, adresa e-mail: comenzi@decodepot.ro .

Orice reclamatie va fi insotita de factura de marfa si certificatul de garantie. In termenul de garantie Cumparatorul are dreptul de a cere repararea gratuita, intr-o perioada rezonabila sau inlocuirea produsului cu deficiente calitative, daca aceste deficiente nu sunt cauzate de nerespectarea de catre Cumparator a instructiunilor de utilizare si intretinere. In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garantiei intr-un termen maxim de 30 de zile.

Produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si un produs nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat se repara gratuit. Durata medie de utilizare a mobilierului si scaunelor, este de 5 (cinci) ani, iar pentru decoratiuni de 6 (sase) luni.

Transportul produselor de catre Vanzator la sediul indicat de Cumparator nu face obiectul facturii ce contine produsele si nu sunt incluse in pretul platit de Cumparator. In perioada pana la data livrarii, indiferent de achitarea partiala sau integrala a comenzii, produsele sunt in proprietatea Vanzatorului, pana la livrarea efectiva a acestora. Livrarea efectiva este confimata prin semnatura de primire a Cumparatorului pe documentul de transport furnizat de curier.

In acceptiunea partilor, orice notificare adresata de una dintre acestea celeilalte, este valabil indeplinita daca va fi transmisa in scris la adresa prevazuta in partea introductiva a facturii. Schimbarea adresei nu poate fi opusa partilor daca ea nu a fost comunicata in scris. In cazul notificarii pe cale postala, aceasta va fi transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare. Orice eveniment imprevizibil si inevitabil, independent de vointa partilor, care impiedica in parte sau in totalitate indeplinirea obligatiilor contractuale, va fi considerat ca un caz de forta majora. Partea care invoca forta majora si care o va aduce la cunostinta celeilalte parti contractante in cel mult 7 zile de la aparitia cazului de forta majora invocat, va fi exonerata de obligatiile sale dar numai in masura si exclusiv pentru perioada pentru care forta majora se aplica. Orice eventuale neintelegeri care apar intre parti cu privire la executarea sau interpretarea comenzii care nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti de drept comun ale Municipiului Brasovde la sediul social al Vanzatorului sau Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform cu legislatia in vigoare in Romania.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:
– dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure;
– taierea sau zgarierea materialelor;
– frecarea de alte suprafete sau cu substante (solutii de curatare) abrazive;
– folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum si in medii cu variatii de temperatura;
– asezarea produsului langa surse de caldura (distanta de garda este de 1m) in afara mobilierului de bucatarie proiectat in acest scop;
– folosirea produselor de curatare care contin acizi, petrol, gaz, detergenti, solventi chimici sau alcool (orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica, ascunsa);
– dehidratarea pielii (fara hidratare pielea se usuca si crapa);
– udarea produselor (curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa cu sapun -50% apa, 50% sapun lichid pH neutru – apoi stergeti imediat cu o carpa uscata);
– impingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);
– roluirea, indoirea sau curbarea saltelelor la transport si manipulare;
– folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.

 1. Limita de responsabilitate

Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Compania DECOCULT SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si compania DECOCULT SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul DECOCULT SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Deasemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

DECOCULT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre CUMPARATOR.

DECOCULT SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

DECOCULT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata. In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile de la confirmarea comenzii.

 1. Newslettere si alerte

Cand CUMPARATORUL isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul “Termeni si Conditii”, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea DECOCULT SRL.

Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre DECOCULT SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre CUMPARATOR se poate face in orice moment.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Documentul “Termeni si Conditii” si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.

DECOCULT SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice CUMPARATOR care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea DECOCULT SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

DECOCULT SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise CUMPARATORului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al DECOCULT SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 1. Frauda

Orice tentativa de accesare a datelor personale apartinand unui alt utilizator, de a modifica continutul site-ului https://www.decodepot.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare si se va demara cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

DECOCULT SRL nu solicita CUMPARATORILOR sau UTILIZATORILOR sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

 1. Forta majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 1. Legea aplicabila – jurisdictia

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Brasov.

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DECOCULT SRL, societate romana cu sediul in Brasov, Strada Graurului nr. 7, etaj 3, ap. 46, judet Brasov, telefon: 0748 919711, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Brasov sub nr. J08/1716/2015, avand codul fiscal nr. RO 35134277, ce poate fi contactata pe adresa de e-mail office@decodepot.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata DECOCULT SRL, societate romana cu sediul in Brasov, Strada Graurului nr. 7, etaj 3, ap. 46, judet Brasov, telefon: 0748 919711, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Brasov sub nr. J08/1716/2015, avand codul fiscal nr. RO 35134277, ce poate fi contactata pe adresa de e-mail office@decodepot.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. https://www.decodepot.ro se angajeaza sa nu trimita spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).