Contacteaza-ne: 0771 079 952

Raft triplu de perete, natur/negru, 60x24x60 cm

534717, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
60x24x60

Caracteristici generale

Material:
Melamina
Culoare:
Natur/Negru

Dimensiuni

Greutate:
3
289.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Raftul triplu de perete  combină designul modern cu caracterul practic. Este format din 3 rafturi, unul mare în mijloc și două mai mici deasupra și dedesubt. Rafturile sunt montate pe un cadru metalic negru în formă de diamant, care este înșurubat pe perete.

DIMENSIUNI:
60x14x60H cm.

MATERIALE:
Rafturile sunt realizate din melamină de calitate excelentă, cu o grosime de 18 mm. Melamina este un tip de lemn sub formă de plăci aglomerate. Plăcile aglomerate sunt produse care au forma unui panou și provin din sudarea, prin presare, a unor bucăți mici de lemn (de obicei, brad, fag, molid etc.) cu ajutorul diferitelor lichide rășinoase. Plăcile aglomerate sunt apoi acoperite, de obicei cu materiale sintetice, cum ar fi foi de hârtie dură (melamină). Ca material, este foarte rezistent și cu o duritate mare. Așadar, este un material sintetic cu o suprafață foarte dură, ceea ce îl face foarte rezistent la zgârieturi, abraziune și pete.

ÎNTREȚINERE:
Melamina, care este materialul de construcție, este foarte ușor de curățat de pete datorită suprafeței sale dure. Puteți șterge toate suprafețele cu o cârpă umedă, iar acest lucru este suficient pentru ca rafturile dvs. să arate din nou ca noi. Pentru petele persistente puteți folosi un detergent blând.

Produsul necesita asamblare.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii