Contacteaza-ne: 0771 079 952

Lumanare parfumata Spiced Gingerbread, 230 gr

53922747

Caracteristici generale

Material:
Ceara naturala
Culoare:
Mov/Alb

Dimensiuni

Greutate:
0.23
129.00 Lei
Precomandă

Descriere


Lumanare parfumata cu aroma de turta dulce – Spiced Gingerbread

Lumanare parfumata cu aroma de turta dulce produsa din ceara naturala de soia, uleiuri parfumate de inalta calitate si fitile de bumbac.
Tratati aceasta lumanare parfumata cu aroma de turta dulce cu grija si dragoste urmand cateva instructiuni simple si masuri de siguranta.

Instructiuni de ardere:

Taiati fitilul la 6mm inainte de fiecare aprindere. A nu se arde mai mult 3-4 ore la rand, asigurati-va ca ceara topita ajunge pana la marginea recipientului lumanarii inainte de stingere, acest lucru va ajuta la prevenirea efectului de „tunelare” si este deosebit de important in timpul primei arderi. Asezati si ardeti intotdeauna lumanarea pe o suprafata rezistenta la foc. Va sfatuim sa nu ardeti lumanarea mai mult decat timpul maxim de ardere recomandat. Pastrati lumanarea curata, libera de orice materiale straine, inclusiv reziduri de fitil sau chibrite.

Instructuni de stingere a lumanarii:

Va sfatuim sa utilizati capacul din lemn pentru a stinge lumanarea. Acest lucru va impiedica fitilul sa se deplaseze din centru, maximizand astfel timpul de ardere a lumanarii. Nu va recomandam sa suflati in lumanare, deoarece ceara lichida va poate stropi si fitilul poate continua sa arda si sa emita o cantitate mica de fum.

Sfaturi de depozitare pentru lumanari:

Cand depozitati lumanari, este important sa luati in considerare siguranta in primul rand. Lumanarile sunt extrem de inflamabile, ceea ce inseamna ca este esential sa le pastram departe de orice sursa potentiala de caldura sau aprinderi. Acestea nu trebuie tinute la indemana animalelor de companie sau a copiilor.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii