Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Textile de bucatarie

Alege textile de bucatarie practice si incantatoare  

Regula clasica cand intram in bucatarie si gatim este sa ne echipam cu un sort. Ideea este adorabila si practica in acelasi timp. Poate deveni si motiv sa te asortezi sau pur si simplu sa porti ce iti place. Am pregatit pentru tine seturi de textile de bucatarie pe cat de practice, pe atat de diverse si incantatoare - cromatic, dar si ca design. 

Adevarata magie in bucatarie, ar trebui sa stim cu totii, incepe cu entuziasmul si pasiunea de a gati pentru noi si cei dragi. Manusile textile la purtator, sortul si protectiile pentru recipientele fierbinti sunt cateva accesorii si textile de bucatarie nelipsite. Descopera la DecoDepot pe cele care iti plac!

Prosoape, fata de masa si alte textile pentru bucataria ta, sunt aici disponibile 

Din aceeasi gama de textile am selectat pentru tine unele dintre cele mai bune tipuri de prosoape si fete de masa. Pentru ca fiecare masa este un moment de delectare si o alta poveste culinara, alege textilele potrivite, care exprima mai bine tema ta gastronomica. Alege fata de masa, napron, pled si alte textile tematice, in carouri sau culori festive. Le ai pe toate la un click distanta.