Garantie

Produsele vandute si livrate in magazinele DecoDepot si pe site-ul www.decodepot.ro beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele comercializate sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garanţiile DECOCULT SRL nu afectează în nici un mod drepturile legale ale consumatorilor persoane fizice, aşa cum sunt stabilite prin dispoziţiile Legii nr. 449/2003, actualizata. DECOCULT SRL se angajează să garanteze conformitatea bunurilor achiziţionate. Conform prevederilor legale, consumatorii (respectiv persoanele fizice sau grupul de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale sau liberale), într-un termen de 2 ani de la livrarea produsului, vor avea dreptul:

  • să ceară repararea produsului sau înlocuirea acestuia, fără plată, într-o perioadă de timp rezonabilă ce nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care a fost adusă la cunoștință lipsa conformităţii, cu excepţia situaţiei când aceasta măsura este imposibilă (dacă nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire) sau disproporţionată (dacă impune costuri nerezonabile vânzătorului);
  • să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în cazul in care nu beneficiază de repararea, înlocuirea produsului sau măsurile reparatorii nu au fost luate într-o perioadă rezonabilă. Rezoluţiunea nu este posibilă dacă lipsa conformităţii este minoră.

Durata garanţiei:

  • Garanţia generală de conformitate este de 2 ani pentru obiectele decorative. Condiţiile garanţiei sunt stabilite ținând cont de faptul că produsul se va uza de-a lungul anilor în condiţii normale.
  • Garanția comerciala este cea valabila la momentul achiziției produsului și este de 30 de zile pentru produsele de decor: sfesnice, rame foto, obiecte ceramic sau sticla, textile, accesorii de decor.

Pentru a beneficia de garanţie, trebuie să prezentaţi bonul de casă sau factura fiscală a produsului cumpărat.

Contact pentru garantii: DECOCULT SRL, adresa Brasov, Str. Poienelor nr.8, tel: 0748 919711 , e-mail: comenzi@decodepot.ro