Cum comand?

Dupa ce ati ales produsele pe care doriti sa le achizitionati, aveti mai multe variante disponibile pentru comandarea lor:

1. Comenzi pe site

Pentru a lansa comenzi exista varianta in care va inregistrati ca si membru, beneficiind astfel de accesarea statusului si istoricului de comenzi, de reduceri si bonusuri de fidelizare, dar si de accesul usor pentru comenzile viitoare. Deasemenea, puteti alege sa nu va inregistrati, lansand comanda fara cont, cu specificarea datelor necesare livrarii (nume, adresa de livrare, e-mail si numar de telefon).

Dupa finalizarea comenzii, veti primi confirmarea pe adresa de e-mail pe care ati furnizat-o. In cazul in care nu o primiti, va rugam sa ne contactati si sa ne informati de acest lucru la adresa: comenzi@decodepot.ro.

2. Comanda prin e-mail

Daca optati pentru aceasta modalitate, va trebui sa ne furnizati numele, adresa de livrare/facturare si numarul de telefon, impreuna cu denumirea completa ( inclusiv codul produsului ) si cantitatea produselor dorite. Comanda se trimite la adresa: comenzi@decodepot.ro.

3. Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati-ne la numarul de telefon : 0268 706571.

Program de lucru

PRELUARE COMENZI: Luni – Vineri, de la 09.00 la 17:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni -Vineri, de la 09.00 la 17:00.