Contacteaza-ne: 0771 079 952

Oglinda de perete, fibre de sisal, nuanta natur, 110x4x110 cm

501729, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
110x4x110

Caracteristici generale

Material:
Fibre de sisal
Culoare:
Natur

Dimensiuni

Greutate:
2
753.36 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Oglinda rotundă este cu adevărat o piesă unică în decorul dumneavoastră! Designul său este frumos și simplu, cu o ramă realizată din fibre de sisal în culoare naturală. O oglindă decorativă care va conferi o estetică diferită spațiului dvs. și în același timp va fi un frumos punct focal de referință.

DIMENSIUNI:
110x4x110H cm.
Distanța față de perete: 4 cm.

MATERIALE:
În afară de oglindă, cea mai mare parte a ramei oglinzii este realizată din fibre de sisal special prelucrate și tratate. Sisalul (Agave sisalana) este o specie de plantă cu flori originară din sudul Mexicului, dar cultivată și naturalizată pe scară largă în multe alte țări. Din frunzele sale se obține o fibră rigidă folosită la fabricarea frânghiei și a diferitelor alte produse. Termenul de sisal se poate referi fie la numele comun al plantei, fie la fibră, în funcție de context. Fibra de sisal este folosită în mod tradițional pentru frânghii și sfori, dar are multe alte utilizări, inclusiv hârtie, țesături, încălțăminte, pălării, pălării, genți, covoare, geotextile și panouri pentru săgeți. Este, de asemenea, utilizată ca fibră de armare pentru produse compozite din fibră de sticlă, cauciuc și beton.

ÎNTREȚINERE:
Tot ce are nevoie oglinda este o ștergere de praf și, atunci când este necesar, o curățare cu o cârpă umedă.

AVANTAJE:
Oglinda are un aspect impresionant și captivează pe oricine se uită la ea. Este ideală pentru locuințe, dar și pentru locuri de afaceri, cum ar fi hoteluri, Airbnb, spații de catering ca element decorativ, etc. Și, bineînțeles, urmează ultima tendință în materie de decorațiuni care este folosirea materialelor naturale și sustenabile!

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii