Contacteaza-ne: 0771 079 952

Oglinda de perete, fibre de sisal/abaca, negru/natur, 55x4x90 cm

501730, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
55x4x90

Caracteristici generale

Material:
Fibre de sisal/Abaca
Culoare:
Negru/Natur

Dimensiuni

Greutate:
2
718.56 Lei
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Oglinda ovală  este cu adevărat o piesă impresionantă în decorul dumneavoastră! Designul său este frumos și simplu, cu o ramă realizată din fibre de sisal de culoare naturală și o legătură frumoasă lângă oglindă cu fibre de cânepă reciclate Manila de culoare neagră. O oglindă decorativă care va conferi o estetică diferită spațiului dvs. și în același timp va fi un frumos punct focal de referință.

DIMENSIUNI:
55x4x90H cm.
Distanța față de perete: 4 cm.

MATERIALE DE CONSTRUCȚIE:
În afară de oglindă, cea mai mare parte a ramei oglinzii este realizată din fibre de sisal special prelucrate și tratate. Sisalul (Agave sisalana) este o specie de plantă cu flori originară din sudul Mexicului, dar cultivată și naturalizată pe scară largă în multe alte țări. Din frunzele sale se obține o fibră rigidă folosită la fabricarea frânghiei și a diferitelor alte produse. Termenul de sisal se poate referi fie la numele comun al plantei, fie la fibră, în funcție de context. Fibra de sisal este folosită în mod tradițional pentru frânghii și sfori, dar are multe alte utilizări, inclusiv hârtie, țesături, încălțăminte, pălării, pălării, genți, covoare, geotextile și panouri pentru săgeți. Este, de asemenea, utilizată ca fibră de armare pentru produse compozite din fibră de sticlă, cauciuc și beton.

ÎNTREȚINERE:
Tot ce are nevoie oglinda este o ștergere de praf și, atunci când este necesar, o curățare cu o cârpă umedă.

AVANTAJE:
Oglinda ovală are un aspect impresionant și captivează pe oricine se uită la ea. Este ideală atât pentru locuințe, cât și pentru locuri de afaceri, cum ar fi hoteluri, Airbnb, spații de catering, ca element decorativ etc.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii