Contacteaza-ne: 0771 079 952

Masuta de cafea, blat din lemn de acacia, picioare metalice, negru, 29x29x53 cm

532896, 14-21 zile
Dimensiuni:
29x29x53

Caracteristici generale

Material:
Lemn/Metal
Culoare:
Natur/Negru
416.96 Lei
Precomandă
14-21 zile

Descriere

O masă specială în decorarea livingului dumneavoastră, cu influențe de design industrial. Lemnul este în culoarea sa naturală, dar și în starea sa naturală, adică o bucată solidă de trunchi de copac în formă de piramidă inversată. Această piramidă se sprijină pe o bază pătrată relativ înaltă, care devine o "cruce" în partea de jos.

DIMENSIUNI:
29x29x53H cm.

MATERIALE DE CONSTRUCȚIE:
Picioarele sunt realizate din metal armat, iar în partea de jos au capace din plastic pentru a proteja podelele.
Piramida inversată este realizată din lemn masiv natural de salcâm (acacia) și fiecare este unică datorită neuniformității trunchiurilor de copac. Atunci când ne referim la lemn masiv, ne referim la lemnul făcut în întregime din trunchiul unui copac. Lemnul masiv este cea mai scumpă alegere în ceea ce privește lemnul, dar se remarcă prin estetica sa atemporală.

Informații:

Acacia este o specie nativă din America de Nord și a fost introdusă în Europa în jurul secolului al XVII-lea. Este un arbore de talie medie, cu frunze caduce, cu o înălțime de 20-25 de metri, și înflorește primăvara, din aprilie până în mai. Există aproximativ 1.300 de specii de acacia, iar în Grecia foarte puține dintre ele prosperă. Este un arbore frumos și, datorită ușurinței sale de creștere și rezistenței sale la tăiere, și-a câștigat locul în parcuri ca arbore ornamental.

Crăpăturile existente sau cele care se pot crea în timp se datorează contracției-expansiunii organismului viu numit lemn masiv și nu reprezintă un defect de fabricație, conferind originalitate și design unic spațiului dumneavoastră. În timpul procesului de producție, crăpăturile existente sunt netezite și stabilizate cu material realizat din același lemn. Prin urmare, pot exista variații de culoare și diferențe în ceea ce privește dimensiunile produsului datorită dimensiunilor lemnului tratat. Acestea nu reprezintă un defect al produsului.

ÎNTREȚINERE:
Este suficientă o trecere cu o cârpă umedă, iar dacă există pete, se poate folosi un detergent bland. În general, chiar și în cazul petelor, secretul este curățarea rapidă înainte ca lemnul să absoarbă pata.

Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii